A pedagógusbérek emelésének eredményeként sok pedagógus visszatérne a pályára – közölte a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára, miután szülői szervezetek vezetőivel

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
rétvári egy cinikus hazudozó ,ami a fideszben követelmény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@balos: Nekik is kellene kapniuk egy levelet Brüsszelből, hogy emelhetnek e maguknak több százezret márciustól.
csak úgy....
@division: ezek a buta aljadékok egy fideszes penészes egérlyukból szemlélik a világot, ök abból élnek,hogy bólogató ,0rbánt imádó idióták lettek!
division
@csak úgy...: Igazából azt nem értem, hogy a pedagógus béremelés kérdését, megvalósítását miért nem tudják értelmezni. Ideböfögik a sok marhaságot amit a pártközpontból hallanak, saját ész hiányában nem tudják sajnos értelmezni mi is van valójában. Nyilván aki most kezdő, annak kedvező ez az emelés, közülük többen meg is kapták a 30-32% - ot, de aki 30+ éve a pályán van több diplomával, PED II - vel, mesterfokkal, azok alig kaptak emelést, így egy gyakornok lényegében már alig keres kevesebbet. Ezt képtelenek a saját agyukkal értelmezni, mert túl kicsi van nekik belőle.
csak úgy....
@csak úgy...: vajon mit kóstál fideszéknek havi szinten egy ökör @KisTehen: ? vajon mit költhenek fideszék havonta az ilyen alázatos,gondolkodásra képtelen barmokra ?
nem csoda ha már mindenki megelözte magyarországot...,ahol a feudalizmus csírázott ki!
csak úgy....
@division: öket csak a zavarkeltés és a gyülölet fokozása érdekében foglalkoztatják!
- erröl már magyar péter is beszélt! - amit nem hiszek el neki,hogy erröl 0rbán nem tud!
- persze érthetö ha ebben a szituban elöszöra a vezért békénhagyja és csak a kiszolgáló környezetére csap le,akik nélkül...
balos
@division: A feleségem Óvónő és megigérték nekik is a rendkívüli "segélyt" aztán az önkormányzat megmutatta a "helyes irányt"!Pedig hatalmas ipari parkok működnek a területén,de a pénz valahogy nem akaródzik a helyes irányba megérkezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.