Az MTI személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem hajlandó kiadni a Demokratikus Koalíció (DK) közleményét, miszerint személyesen Orbán Viktor döntött Vásárhelyi

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
@Maccska: te büdöslábú móc ! Mi is van azza l a szemkilövetéssel meg a fidesz javaslatával a tömegbe lövetéssel ,éles lőszerrel,te varánusz ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
viktor a király erisztette szabadon és punk tum! de ti @KisTehen: @Maccska: pedók ezért szeretitek az uratokat..
nemkati
@csak úgy...: Már eleve azért helyezték át Bicskére, mert felmerült ellene a gyanú hogy vannak pedofil hajlamai, de azt akkor elsikálták és inkább áthelyezték. Aztán 2011-ben újra, és újra elsikálták. Tehát ez a V. János nevű Várhelyi nem volt patyolattiszta, amikor megkapta a bronz érdemkeresztet, érthetetlen ez a méltatása "a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként". Ezután pillanatokon belül kirobbant a harmadik botránya, de ez sem volt elég, aki takargatni próbálta a bűneit, azt is kegyelemben részesítették. Ez így együtt ékes példája annak, a Fidesz mit kommunikál kifelé, és a háttérben mit tesz, mit is csinál a szájából.
Nanya
@Maccska: mert a rendőröknek meggyespitével kellett volna a kőzáporra válaszolni ? te senki házi hazug idióta ?
Ha én akkor,ott rendőr vagyok pár darab kődobálóval kevesebb lenne.
balos
@Nanya: Ez még ahhoz is ügyetlen,hogy azt is magában tartsa!Kell a hely szarnak!
Nanya
@Maccska: te moslékos dézsa ! tudsz olvasni ?
kuruc.info/r/7/74812/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.