Egyedül Navalnij édesanyja vehet részt valószínűleg elhunyt fia gyászszertartásán a moszkvai Isten Anyja IkonjánakTemploma Csillapítsa Bánatom templomban a mai temetést megelőzően – jelentette ki az Orosz Demokratikus Társadalom nevű kampányszervezet PR koordinátora.

Valószínűleg kizárólag Navalnij édesanyja vehet részt elhunyt fia gyászszertartásán a moszkvai Isten Anyja Ikonjának Temploma Csillapítsa Bánatom templomban a mai temetést megelőzően – jelentette ki az Orosz Demokratikus Társadalom nevű kampányszervezet PR koordinátora.

A szervezet tüntetéseket szervezett Navalnij halálát követően. Dmitrij Moszkovszkij meglátása szerint a rendőrség arra törekszik majd, hogy az embereket a templom területén kívül tartsa. Erre szolgálhatnak az itt felállított kordonok is.

Kizárólag Navalnij édesanyját engedhetik be valószínűleg a gyászszertartásra a templomba

Navalnij előkészített sírja     Fotó: OLGA MALTSEVA / AFP

A templomba csak az édesanyját fogják beengedni, mivel az elhunyt ellenzéki vezető neje, Julija Navalnaja nem tartózkodik Oroszországban. Az özvegy folytatni kívánja Navalnij munkáját, ezért nagyon veszélyes lenne számára a hazautazás.

Letartóztatásokra is sor kerülhet a temetés kapcsán. Nem lehet tudni, hogy tömeges letartóztatásokra számíthatnak-e a templom előtt gyászolók, vagy csak néhány embert vesznek majd őrizetbe közülük

-tette hozzá Moszkovszkij a Sky News híradása szerint.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbán barátja még egy temetetlen halottól is retteg! - na de ilyenek a hasmenéses diktátorok, akiknem már az oviba a kordon volt a jelük a velükszületett korlátoltságuk miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@csak úgy...: pap temet el egy libernyákot?Most akkor mi van?
csak úgy....
@Maccska: ha valamit nem tudsz,nem értesz,akkor kérdezd meg a fideszes fönökeidet és ne engem untass az idióta baromságaiddal! te "kecskebaszó" !
Nessy
Van egy rossz hírem, kormányfrakció, és Mi Hazánk tagjainak! A halálban, és Isten ítélőszéke előtt mindenki egyforma,nem számít pártállás, rang, hatalom, vagyon! Az ítéletet az életben elkövetett tettek határozzák meg!
Ennyit státuszkeresztényeknek is illik tudni!
Philip Marlowe
Az embereknek mindig is kellett egy Tell Vilmos, egy Stüszi Vadász, stb...
Olyan még nem volt a földön, hogy úgy lett volna jó ahogy van.
És ez így van jól, mert ez visz előre.
csak úgy....
@csak húgy...: = gyogyós @KisTehen: aki valóban @csak húgy...: érdekes játékokat találnak ki a gyogyósoknak a fideszben a foglalkoztatásuk érdekében! :)
szellemi szint = 5. oszt. kisegítö!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.