Egyedül Navalnij édesanyja vehet részt valószínűleg elhunyt fia gyászszertartásán a moszkvai Isten Anyja IkonjánakTemploma Csillapítsa Bánatom templomban a mai temetést megelőzően – jelentette ki az Orosz Demokratikus Társadalom nevű kampányszervezet PR koordinátora.

Valószínűleg kizárólag Navalnij édesanyja vehet részt elhunyt fia gyászszertartásán a moszkvai Isten Anyja Ikonjának Temploma Csillapítsa Bánatom templomban a mai temetést megelőzően – jelentette ki az Orosz Demokratikus Társadalom nevű kampányszervezet PR koordinátora.

A szervezet tüntetéseket szervezett Navalnij halálát követően. Dmitrij Moszkovszkij meglátása szerint a rendőrség arra törekszik majd, hogy az embereket a templom területén kívül tartsa. Erre szolgálhatnak az itt felállított kordonok is.

Kizárólag Navalnij édesanyját engedhetik be valószínűleg a gyászszertartásra a templomba

Navalnij előkészített sírja     Fotó: OLGA MALTSEVA / AFP

A templomba csak az édesanyját fogják beengedni, mivel az elhunyt ellenzéki vezető neje, Julija Navalnaja nem tartózkodik Oroszországban. Az özvegy folytatni kívánja Navalnij munkáját, ezért nagyon veszélyes lenne számára a hazautazás.

Letartóztatásokra is sor kerülhet a temetés kapcsán. Nem lehet tudni, hogy tömeges letartóztatásokra számíthatnak-e a templom előtt gyászolók, vagy csak néhány embert vesznek majd őrizetbe közülük

-tette hozzá Moszkovszkij a Sky News híradása szerint.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbán barátja még egy temetetlen halottól is retteg! - na de ilyenek a hasmenéses diktátorok, akiknem már az oviba a kordon volt a jelük a velükszületett korlátoltságuk miatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Az attól függ, hogy Putler hány ember letartóztatását rendelte meg.
Nessy
Embertelen, aljas intézkedés! Bárki hozta, fizessen neki érte majdan a Sors!
Horizont
Ez a Putyin micsoda egy beszari kis pöcs, ennyire félni egy embertől vagy bármennyitől amennyi egy temetőbe befér. Rohadék egy gerinctelen diktátor, orbi jó tanítómestere.
simmering73
"Valahogy nem tudok átlendülni a mi hímsoviniszta, revizionista, nacionalista, mitomániás, olykor szinte szociopata tüneteket produkáló, fasiszta húrokat pengető, Tourette-szindrómásnak tűnő, exhibicionista, plutokrata, az ország ellen szellemi-lelki abúzust elkövető Júdás hét eleji parlamenti kijelentésén. Amikor Alekszij Navalnij orosz ellenzéki politikus halálának emlékére a magyar parlamenti ellenzék egy perces néma csenddel emlékezett meg, ők meg – a bátoraival és Toroczkai bátoraival együtt – a valagukon maradtak."
kolozsvaros.com/2024/03/01/ez-nem-godor-ez-a-mariana-arok/
csak úgy....
0rbán barátja még egy temetetlen halottól is retteg! - na de ilyenek a hasmenéses diktátorok, akiknem már az oviba a kordon volt a jelük a velükszületett korlátoltságuk miatt!
Horizont
@simmering73: Meg is indokolta a tetű. Navaljin soviniszta volt és a grúzokra csúnyát mondott. Szerinte. Amiért többször bocsánatot kért. Na nem orbi, Navaljin.
És a sok seggnyaló se állt fel persze. Együtt a MI hazánkkal. Úgy az igazi.
Remélem ha elpatkol neki se áll fel senki.
jáger laszló
Júlia
Ez nem vall valami nagy bátorságra!!!
Mondhatni szégyen!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Maccska: már nem ismerem ki magam a hiedelmeiden, de fogadok,hogy te sem,te bunkó " kecskebaszó" + seggnyaló!
csak úgy....
@Maccska: ha valamit nem tudsz,nem értesz,akkor kérdezd meg a fideszes fönökeidet és ne engem untass az idióta baromságaiddal! te "kecskebaszó" !
Nessy
Van egy rossz hírem, kormányfrakció, és Mi Hazánk tagjainak! A halálban, és Isten ítélőszéke előtt mindenki egyforma,nem számít pártállás, rang, hatalom, vagyon! Az ítéletet az életben elkövetett tettek határozzák meg!
Ennyit státuszkeresztényeknek is illik tudni!
csak úgy....
@csak húgy...: = gyogyós @KisTehen: aki valóban @csak húgy...: érdekes játékokat találnak ki a gyogyósoknak a fideszben a foglalkoztatásuk érdekében! :)
szellemi szint = 5. oszt. kisegítö!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.