Brutális felvételek láttak napvilágot a moszkvai terrorakció orosz hatóságok kezére került elkövetőiről. Nem bánnak velük kesztyűs kézzel a hatóságok, egyikük már az intenzív osztályon fekszik.

Agyba-főbe verték a moszkvai merénylőket, arcuk szinte felismerhetetlenné vált: kiszivárogtak a kihallgatásuk után készült brutális felvételek

Lángol a Crocus City Hall nevű hangversenyterem, amelyben katonai terepruhát viselő fegyveresek tüzet nyitottak Krasznogorszkban 2024. március 22-én. Szemtanúk szerint az automata fegyverrel felszerelkezett támadók gránátot vagy gyújtóbombát dobtak a nézőtérre, ahol nagy robbanás hallatszott, majd tűz keletkezett. MTI/AP/Vitalij Szmolnyikov

A váratlan moszkvai terrortámadás óriási sokkot okozott az orosz társadalomban. Mint ismert, felfegyverzett merénylők rontottak be a Crocus City Hall bevásárlóközpont koncerttermébe, ahol gépfegyverekkel több mint 130 civilt öltek meg.

Az eset után hatalmas hajtóvadászat indult a terroristák után, akiket menekülés közben fogtak el – a hatóságok állítása szerint az ukrán határ közelében. A merényletet az az Iszlám Állam vállalta magára, a négy elkövető közép-ázsiai, tádzsik nemzetiségűek.

A különböző videók tanúsága szerint meglehetősen képzetlenek voltak. Az orosz szerveknek már vallomást tettek, a hatóságok állítása szerint nem találtak az iszlám Állammal való kapcsolatukra utaló jeleket.

Agyba-főbe verték a moszkvai merénylőket, arcuk szinte felismerhetetlenné vált: kiszivárogtak a kihallgatásuk után készült brutális felvételek

Fotó: Reddit/Handsome_Stud_

Mostanára a feltételezett felbujtókat is elkapták, különböző csatornákon (elsősorban Telegramon) meglehetősen sok felvétel gyűlt össze az elfogott terroristákról, akik a fényképek tanúsága szerint igen kemény vallatásokon eshettek át.

Az egyik elkövető az intenzív osztályra került időközben, a tárgyalásra is mentős kísérettel érkezett.

Úgy tűnik, a szemet szemért, fogat fogért-elv érvényesül a moszkvai merénylők vonatkozásában.

Kihallgatásukat követően közzétették a négy férfiról készült fényképeket, melyek alapján elmondható, brutális állapotban vannak. Arcuk feldagadva, több csontjuk összetörhetett. Egyikük, egy csonkolt fülű férfi arcán pedig kötés is van – írja a Promotions.hu

A további képeket ITT nézheti meg. 

Forrás: Promotions.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A moszkovitya amit akart megkapta,addig verték a tetveket amíg az ukrajnai szálat beléjük nem "nevelték"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: "...ezért jobb brüszelbe merényelni mert ott még fizetnek is a fogvatartásért sőt biztosított a luxusszállás.." :) csak nem terroristának készülsz,te elmebeteg!?
csak úgy....
lényeg,hogy putyinnak legyenek bünbakjai,akiket addíg kínoztak míg azt is bevallották ami nemigaz!
Yoda69
"Az orosz szerveknek már vallomást tettek, a hatóságok állítása szerint nem találtak az iszlám Állammal való kapcsolatukra utaló jeleket."

Mar latom hogy az orosz szervek vegul megfejtik, hogy Zelenszkij kuldte az arab terroristakat.
jáger laszló
Micsoda inszinuáció!!
Te érted ezt!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Yoda69: Mert azok sem különbek,mint a nemzethy nemi-szervek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.