Egyesek szerint istenkáromlás történt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 12.21

Hagyd a fenébe őket, Rózsa, egyrészt, az ő narratívájuk alapján él ebben az országban 7-8 millió zsidó, úgy hogy még szerintük is a gyagyások vannak alig mérhető számban, s ezt a tényt a hangjukkal és a közönségességükkel próbálják kompenzálni, másrészt ilyen mérvű antiszocális attitűddel és debilitással foglalkozzanak az illetékes szakemberek.
Nessy
@Nyírfa: Tényleg reménytelen. Rájuk kell hagyni, kevesebb velük a probléma!
Nyírfa
@Nessy: 13.15

Munkatapasztalat! :))
Nessy
@Nyírfa: Pontosan! Te is tudod, ott még előfordult, hogy a pacienssel lehetett értelmes diskurzust folytatni! :-)))
Nyírfa
@Nessy: 13.56

De még mennyire! Fotós, mérnök, közgazdász, még a téveszmékben is kiemelkedő fantáziákkal bíró emberek, hajjaj, volt mit tanulni! :))
Géza
Nem akarom megérteni a zsidókat, se a muszlimokat, cigányokat, de még az aberráltakat sem. Annyi az oka, hogy hagyjanak békén, mert nekem van hazám, identitásom, van történelmünk, nemzetünk és büszkeségünk. Léteznek normáink amelyek szerint élünk, szokásainak és akiknek terhes ez, vagy a magyarságunk, az takarodjon innen.
Mi itthon vagyunk. Arra szavazunk, aki magyar és azt támogatjuk, aki közülünk való. Prájdon, cigány vircsafton, de holoszeánszon se veszek részt, nekem nem ünnep a ramadán. Magyar vagyok, úgy élek és gondolkodok, mint egy magyar és senki idegen ne erőltesse rám a szokásait, hanem alkalmazkodjon alázattal a nemzetemhez, amelyik befogadta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.