Ebrahim Raiszi megszilárdította a konzervatívok uralmát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A bemutatott bejátszások alapján maradt még belőlük bőven. Nem kell túl nagy politikai földindulástól tartani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@namihami: Mielőtt meghajolnál saját nagyságod előtt, talán vonjuk ki a képletből a zsidó hazudozást. Aztán nézzük meg, milyen apartheid, rasszista, terror államot működtet Izrael. Na ha ez is megvan, akkor egy erkölcsös néphez, mint az orosz, ne hasonlítsd ezeket!
namihami
@Géza: 12.23: Azért ez az ""erkölcsös nép"" talán(???) egy kicsit erős volt, nem?
Ez az ""erkölcsös nép"" hajtotta igájába az általa gründolt Szovjetunió szolganépeit! Akik éppen nekik köszönhetik a szolgaságukat! Ezek voltak azok, akiknek ki kellett szolgálni a Nagy Orosz Medve hatalomvágyát és a saját magáról alkotott ""erkölcsisége"" költségeit! A dolgozni ugyan nem szerető, de a felsőbbrendűségét fennen hírdető világot.
És most nem a magyar helyzetre céloznék. Hiszen a hazai állapot zömét éppen a jobboldali magyar uralkodó ""elit"" milyenségének köszönhetjük! A szovjet megszállás a magyar uralkodóosztály korlátoltságából és a náci elithez való törleszkedéséből adódott.
Géza
@namihami: A zsidókhoz képest úriemberek!
balos
@namihami: nyilassal ne vitatkozz,mert zsigerből sötét,mint a lik az univerzumban!Ráadásul a meggyilkoltak ellopott javaiból élte túl a családja az ország újjá építését!
namihami
@balos: 12.51: Addig, ellentétben jónéhány társával (pl az őrmester...), amíg ezt kulturált hangnemben és stílusban teszi, addig jobboldali ember_számba kell és lehet őket venni. Eltér a véleményünk, de mivel azt emberi módon teszi meg, addig vitapartner lehet és marad!
Ezért/ezzel céloztam pl az ""őrmire"", akinek a modora is olyan jutasi!
balos
@namihami: Tudod a Nyockerben az ilyen jutasi lábujjhegyen közlekedett!89 óta megmutatta a turulcsaládi modort!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.