Következményei lesznek, hogy a kormány nem támogatta az ENSZ-közgyűlés határozatát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
mi mindenhol ott vagyunk szégyen
Horizont
Hiába tudom milyenek de azért ezen teljesen ledöbbentem. Szégyen!!!
"Így aztán egy sorba került Oroszországgal, Kínával, Nicaraguával és Észak-Koreával. De nem is csak egy sorba kerültek, meg is örökítődnek, amennyiben a srebrenicai nők, akiknek férjüket, gyerekeiket, apjukat lőtték be a tömegsírba – 8000 embert mészároltak le – felállítanak egy szégyenoszlopot, ahová a határozatot meg nem szavazó államok kerülnek fel. Olyan szép emlék ez, amit soha nem lehet semmissé tenni. És bizony ezt is a csúti gazembernek köszönhetjük.
minden vagyonából kiforgatja az országot szisztematikusan, gátlástalanul, de még azt is sikerül elérnie, hogy az ember szégyellje a származását. Pedig nem szégyen magyarnak lenni, de Orbán alattvalójának lenni igenis szégyen. Ez az ember mindent elpusztít, és mire végez, semmi nem marad utána, csak a sívó pusztaság és egy megalázott nemzet. "

www.kolozsvaros.com/2024/05/26/rogan-kezeben-talan-jobban-allna-a-kapa-mert-a-varazspalcaja-csodot-mondott/
szegfue
@Horizont: Ez is nagyon igaz: "...A hergelésben és hazudozásban élen járó posványmédia azzal hülyíti azokat, akik erre igazán nem szorulnának rá, mert maguktól is éppen eléggé hülyék, ..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.