Emmanuel Macron francia elnök vasárnap óva intett attól, hogy felhagyjanak Ukrajna katonai támogatásával. “Ma a béke oldalán állni, annyit jelent, mint érvényt szerezni a jognak. A béke nem kapituláció. A béke nem jelenti az elvek feladását” – hangoztatta a francia elnök, akit háromnapos németországi látogatásának kezdőnapján Frank-Walter Steinmeier német államfő fogadott Berlinben katonai tiszteletadás mellett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Elrettentő példa lett és nem ok nélkül

Emmanuel Macron francia elnök a drezdai Frauenkirche katedrális előtt mondott beszédében is felemlegette a mi gátlástalan, arrogáns kolostor-disznónkat

„Az erős, szuverén Európai Unió a béke, a jólét és a demokrácia záloga” – jelentette ki hétfő, majd a beszéde további részében Macron a szélsőségek veszélyére is figyelmeztetett:
„De nézzünk ma csak körbe! Vessünk pillantást a tekintélyelvű rezsimek iránti csodálatra. Nézzük csak meg az illiberális pillanatot, amelyet átélünk!” – mahd hozzá tette: „Sokan azt mondják maguknak, hogy akarják a pénzt Európától, de nem az igazságszolgáltatás és a sajtó függetlenségét, a kultúra változatosságát és az egyetemek autonómiáját. Ez a tendencia nem tendencia, hanem valóság Magyarországon.”!!!
Őrnagy
Érdekes, hogy 1920-ban egyetlen európai hatalomnak se jutott eszébe, hogy:

"A béke azt jelenti, hogy lehetőséget kell adni egy országnak arra, hogy megvédhesse határait és szuverenitását"

Az ANTANT hatalmak már a XIX. században azzal a csáberővel tárgyaltak a "Kis Antant" népekkel, hogy az I. vh-t követően felosztják közöttük a Magyar Királyság területét!
Ragaszkodtak is hozzá, hogy minél több területet kell ellopni a Magyar Királyságtól azzal a hazug indokkal, hogy a Magyar Királyság elnyomja a területén élő nemzeti kisebbségeket!

Ukrajna sokkal nagyobb terület, mint az egykori Magyar Királyság területe, és mindenféle népek lakják. A Banderista nácikból (akik vagy elfelejtették, vagy megtagadták egykori etnikai származásukat) lettek az "Ukránok" (magyarul határvidékiek), akik egykor (1943-1945) már megkezdték a népirtást Volhíniában, hogy a legyolkolt 150 ezer lengyel nő, öreg és gyerek népirtásával elkezdják a nemzeti kisebbségek erőszakos ukránosítását, de most nem a nemzeti kisebbségek címén kell egyben tartani a náci Ukrajnát, hanem az USA geopolitikai érdekből, mert sok Ukrajna területén a jó minőségű feketeföld, a palagáz lelőhely és a ritkaföldfém bánya, amelyek vagyoni megszerzését az USA spekulatív tőke már meg is kezdte. A nem létező 30 féle etnikumú "ukránok" (akiket a náci puccsisták ismét nehéztűzérséggel lőve akarták a Majdani puccs után "Ukránosítani") nemzetiségi helyzete most nem számít, főleg az orosz és a magyar nemzeti kisebbség nemzetiségi jogainak az intézményesített csorbítása, most csak az USA Spekilatív Tőke geopolitikai érdeke a szempont, és a libkány csürhe is úgy gondolja, hogy a Magyar Királyság 2/3-át ellopó nyugat geopolitikai nyerészkedő érdekeit az 1/3-ára zsugorított magyarság is szívvel, lélekkel és katonai erővel védje a Náci Ukrajna erővel történő egybentartásával! Ilyenkor természetesen nem számít, hogy hol és miért is él annyi etnikai kisebbség egy nagy tömbben ezer és óta, csak az USA geopolitikai érdek!

Tehát...
Őrnagy
Folytatás:

Tehát amilyen címen 1920-ban szétverték a Magyar Királyságot (hogy szabadságot adjanak a nemzeti kisebbségeknek), most ugyanannak az indoknak az ellenkezőjével akarják a 33 éves "Ukrajnát" egybentartani, hogy az ott élő nemzeti kisebbségek örök rabságban maradhassanak!
És most tele pofával visítozzák, hogy ez a nemzeti kisebbségek érdeke is, nem úgy, mint 1920-ban, amikor "más volt" a nemzeti kisebbségek érdeke, és ezért akkor nem azért kellett a béke:

"A béke azt jelenti, hogy lehetőséget kell adni egy országnak arra, hogy megvédhesse határait és szuverenitását" !

A végtelenül Gyagyás libkány csürhe meg alpári pöcegödröt megszégyenítű gyűlölettel "arrogáns kolostor-disznózik". Az ilyen uszítú gyűlölködő, az egész magyarságra szégyent hozó embernek is hitvány libkányokat a fölrdől is eltábaolítanám (kibasznám az űrbe űrszemétnek), nem csak a Magyarország területéről!
Őrnagy
Mi is a különbség amikor szükség van az "elnyomott kisebbségek" szabadságának a biztosítására akár egy ország területi szétrablása árán is, és mikor is fontotsabb egy ország területi integritásának a megőrzése akár százezrek halála és othonaik lerombolása árán, és a nemzeti kisebbségekörök rabságban tartása árán is?

Na ezt nevezik geopolitikai érdeknek! Ha az erősebb kutya baszni akar és a nemzeti kisebbségek érdeke a fontosabb számára akkor a szétverés a megoldás, ha meg az erősebb kutya érdeke az, hogy a nemzeti kisebbségek rabságban maradjanak, akkor az egybentartás a humánus megoldás. Hol milyen természeti erőforrásokat lehet gyarmatosítással megszerezni az egyben tartással, vagy a szétveréssel, ennek függvényében változik a propaganda duma.

Oroszország és persze Kína esetében nem az egybentartás lenne az "igazságosztók" humánus megoldása, ahol:

"A béke azt jelenti, hogy lehetőséget kell adni egy országnak arra, hogy megvédhesse határait és szuverenitását"

hanem a szétverés (úgy remélnék az "igazságosztók" hogy rátehetnék a kezüket egyes erőforrásokra-ezért kellett a Majdani puccs és ezért folytatták volna Minszki puccsal, ami nem jött össze), de az egyelőre még csak vágyálom a nyugati Spekulatív tőke számára. A törekvés már megvan rá, de a megvalósítás egy kicsit elakadt)
Őrnagy
Újabb komoly lépes a háború kiterjesztésében:
Franciaország (eddig is ott voltak), most nyíltan háborús féllé vált:

"Hamarosan francia kiképzőtisztek érkezhetnek Ukrajnába, hogy meglátogassák a helyi kiképzőközpontokat – közölte hétfőn Olekszandr Szirszkij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka.
“Örömmel veszem Franciaország kezdeményezését, hogy kiképzőket küldjön Ukrajnába ukrán katonák felkészítésére” – jelezte Telegram-oldalán Szirszkij a Sébastien Lecornu francia védelmi miniszterrel videóösszeköttetés útján folytatott beszélgetést követően.

Már aláírtam a dokumentumokat, amelyek lehetővé teszik francia kiképzőtiszteknek, hogy hamarosan meglátogathassák kiképzőközpontjainkat, és megbarátkozzanak az infrastruktúrájukkal és a személyzettel

-tette hozzá. A főparancsnok ugyan nem bocsátkozott részletekbe, de úgy vélekedett, hogy Franciaország eltökéltsége felbátorít majd más partnereket is arra, hogy csatlakozzanak ehhez “az ambiciózus projekthez”. Olekszij Honcsarenko ukrán ellenzéki parlamenti képviselő szintén megerősítette az értesülést.

Franciaország beleegyezett abba, hogy kiképzőket küldjön Ukrajnába az ukrán hadsereg felkészítésére

-írta a politikus Telegram-oldalán."

Aki még mindig nem érti, hogy bele akarják sodorni erővel Európát az Orosz-USA proxiháborúba, az tényleg nagyon hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.