Emmanuel Macron francia elnök vasárnap óva intett attól, hogy felhagyjanak Ukrajna katonai támogatásával. “Ma a béke oldalán állni, annyit jelent, mint érvényt szerezni a jognak. A béke nem kapituláció. A béke nem jelenti az elvek feladását” – hangoztatta a francia elnök, akit háromnapos németországi látogatásának kezdőnapján Frank-Walter Steinmeier német államfő fogadott Berlinben katonai tiszteletadás mellett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valahogy Európában más értelme van még az alapfogalmaknak is, mint itthon Putyin alfeléből kikukucskálva!!! =))
RonaGyuri
A magasság nem tér el lényegesen,

de valahogy Európában más értelme van még az alapfogalmaknak is, mint itthon Putyin alfeléből kikukucskálva!!! =))

Frank-Walter Steinmeier német államfő fogadta Berlinben a francia elnököt háromnapos németországi látogatásának kezdőnapján.
Emmanuel Macron francia elnök óva intett attól, hogy felhagyjanak Ukrajna katonai támogatásával. Kifejtette, hogy:
„Ma a béke oldalán állni, annyit jelent, mint érvényt szerezni a jognak. A béke nem kapituláció. A béke nem jelenti az elvek feladását” és „A béke azt jelenti, hogy lehetőséget kell adni egy országnak arra, hogy megvédhesse határait és szuverenitását”!
Mindeközben népünk szemefénye arról delirál pl. a Patrióta csatornának adott interjúban, hogy „Nem zárható ki, hogy ha nem tudjuk megállítani a brüsszeli háborús pszichózist, akkor lehet, hogy úgy írják meg ezeknek az éveknek a történetét, mint egy nagy európai világháború első egy-két évének epizódjait”.
Szemernyi kétséget sem hagyván, hogy Putyin „nagyvonalú” béketervét támogatja! =))
izéke
A magyar felfogás szerint a béke azt jelenti,hogy Ukrajna azonnal kapituláljon putyin előtt és szűnjön meg létezni. Aztán majd a Balti államok is,Kelet Európa is és az egész kontinens,mert csak akkor lesz béke...
vacsi
A béke számomra azt jelenti, hogy nem akarják mindenáron kirobbantani a 3. világháborút!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Elrettentő példa lett és nem ok nélkül

Emmanuel Macron francia elnök a drezdai Frauenkirche katedrális előtt mondott beszédében is felemlegette a mi gátlástalan, arrogáns kolostor-disznónkat

„Az erős, szuverén Európai Unió a béke, a jólét és a demokrácia záloga” – jelentette ki hétfő, majd a beszéde további részében Macron a szélsőségek veszélyére is figyelmeztetett:
„De nézzünk ma csak körbe! Vessünk pillantást a tekintélyelvű rezsimek iránti csodálatra. Nézzük csak meg az illiberális pillanatot, amelyet átélünk!” – mahd hozzá tette: „Sokan azt mondják maguknak, hogy akarják a pénzt Európától, de nem az igazságszolgáltatás és a sajtó függetlenségét, a kultúra változatosságát és az egyetemek autonómiáját. Ez a tendencia nem tendencia, hanem valóság Magyarországon.”!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.