Elégedetlenek a magyar miniszterelnök soros elnöki tevékenységével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@NKF: te menj elől,mutasd az utat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ez a létszám még kevés. 10% sincs. Még szervezkedni kell.
Tényszeű
@colibri: Nem kell szervezkedni akár 1 képviselő is elég a törvénysértés jelentésére , az ilyen uniós törvénysértésekre van megfelelő kidolgozott törvény , ha megállja a helyét meg is fogjál lépni , ez nem szavazáson fog eldőlni , de szavazáson is simán megvolna a határozott többség mert a két legnagyobb pártcsalád jobb és a baloldalon utálják orbánékat és ellene szavaznának . Azért milyen rossz lehet a patrióta szélsőjobb tömörülésnek , hiába ármánykodtak , semmi fontos pozíciót nem kaptak a tagjai , ráadásul a 2 nagy pártcsalád mindent határozatot , törvényt át tud tolni határozott többséggel .
Őrnagy
@KisTehen: Megértem a 63 elmeroggyant képviselőt.
Akiket azzal a feladattal küldtek az EP-be képviselőnek, hogy képviseljék az USA geopolitikai érdekeit (az Uniós polgárok valódi érdekeivel szemben), azoknak ezt kell tenni.
Ezt teszi a Kertész Ákos által egykor genetikai alattvalóként jellemzett hazai Sorosbérköcsög libkány csürhe is.
Őrnagy
A 63 elmeroggyant EP képviselő januárban már arra fog aláirást gyűjteni, hogy az EU Bojkottálja az USA-t amíg Trump lesz megint az elnök az USA-ban. De még az se kizárt, hogy hadat is üzennének neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.