Megtámadtak egy magyar alakulatot Afganisztánban. A Honvédelmi Minisztérium közlése szerint két katona megsérült, egyikük súlyosan, társa könnyebben. A tárca hangsúlyozta: a sérülteket a csoport egészségügyi személyzete azonnal ellátta, és állapotukat stabilizálta.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
Mit csodálkoznak. Azt hitték, hogy üdülni mennek ki. :D. Tudták ezt akkor is szerintem. Nem tudom mit kell ezen meglepődni. Hazájukat védő emberek küzdenek a hazájukat támadó és kisajátítani akaró emberekkel. Ez oylan mint 1956ban amikor a maygarok az oroszokra lőttek. Megérdemelték. Mit kerestek itt. Ugyanúgy nem tudom sajnálni azokat akik kimentek Afganisztánba vagy Irakba.
KLA
Mi a bánatos fenét keresnek a Magyar katonák ott! ( Az adófizetők pénzéből )
Idehaza , ha valami baj történne, nincs egy hadrafogható alakulat amit be lehetne vetni .( pl árvíz ) nem gondolok én itt nagyobb dolgokra.
Az afgánokat pedig seki ,senki le nem győzi!!
csikknorisz
@KLA: Ocsem is azt mondta, hogy nem sok ertelme van. Volt kint o is 1 evig. Amugy az amcsik fizetik oket, USA dollarban kapjak a fizut.
csutak
Akarja a fene legyőzni őket!
Szeretnének szebben kijönni onnan, mint Vietnamból:)
Hatalmas gond az, hogy Amerika oda is a saját demokrácia álmát akarja exportálni. Qrva régen mondják szegény Afgánok, hogy ők biza abból nem kérnek.
Nagyon nem kérnek, de Amerika kicsit süket.
g1983
Ez olyan mint amikor a cigány panaszkodik hogy megverték lopás közben :)
Mit keresetzt ott? Semmi keresni valójuk az ottani nem afgán katonáknak mindenkink otthon a helye. Izraelnek kell a föld Amerikának meg az olaj. Akkor menjenek oda a politikusok és probáljálk meg elvenni ők, támadják meg őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.