Gyurta Dánielnek van egy megbocsáthatatlan bűne: szereti a nemzetét. És ezt még van képe azzal is súlyosbítani, hogy e szörnyű vétkét nem is titkolja. Győzelme után azt nyilatkozta, hogy 15 millió magyart vitt végig azon a kétszáz méteren, s a hírek szerint a döntőre Fankadeli egyik számával készült fel lelkileg. Hát, ezért durrant el a balliberális médiatrollok borsónyi agya, ezért pukkant ki a nyomorult lelkük mélyén rejtegetett gennygóc, amit most jól rá is okádnak egy fiatal, végtelenül szerény, alázatos, zseniális sportolóra. Mert ezekben a beteg fejekben soha nincs fegyverszünet, a gyűlölet szorgos kis csatornamunkásai ilyenkor is lankadatlanul lapátolják ránk a saját mocskukat.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Ez egy kirekesztő, irredenta, ostoba magyarkodó ember írása, aki a nemzeti sportsikereket is képes kihasználni arra, hogy megosztó és primitív gondolatait terjessze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Egy olyan ember a Dani akire az egész országnak büszkének kell lenni. Felekezeti hovatartozás nélkül. Röhej hogy ebbe a politikát belekeverik, erőltetett nyögés az egész. Köszönjük Dani!!
almalibre
Az írás nagyszerű, az oka szégyenletes...
Jeff_Lebowski
Undorító férgek vagytok (vagyunk) mind - akár jobb vagy baloldaliak - akik még egy olimpiai aranyat és a szerzőjét is képesek vagytok feláldozni a gyűlölködésetek oltárán.
Soha nem fog ez a nemzet újra felemelkedni, amíg mi a tisztességes bal vagy jobboldali hazánkfiát inkább tisztességtelen kommunista vagy náci hazaárulónak akarjuk látni.
S ez a visszataszító mérce vonatkozik ennek a blogbejegyzésnek a szerzőjére is!
Ő csak a gyűlölködést keresi, ürömöt az örömben.
No_Fidesz_No_Problem
@profon: Jó lenne látni, hogy Gyurta kiáll, és visszautasítja azt, hogy a neve és a sikerei mögé bújva, a világhírét kihasználva, a nevét felhasználva, bárki kormánypropagandára használja fel a nevét és a munkáját.
vukkocska
Tök mindegy, hogy ki mit fröcsög, a lényeg, Gyurta Dani olimpiai bajnok lett. Szép volt, öröm volt nézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.