Ezt állapította meg másodfokon a dopping fellebbviteli bizottság mai tárgyalásán. Bizonyítottnak látták, hogy táplálékkiegészítőben volt a tiltott szer. Mint már megírtuk, a londoni olimpia előtt pár nappal robbant ki az ügy: Fazekas Róbert doppingvétség miatt nem indultat az olimpián

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: Don Quijote
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Akkor pedig nem értem, miért az eltiltás?!
Az a doppingért jár, vagy csak úgy pofára?!
Don Quijote
@Pilóta: a zéró tolerancia miatt, mindegy hogy szándékosan vagy véletlenül került a szervezetébe el kell tiltani. Aki miatt belekerült a szervezetébe az pontosan tisztába volt vele!
Pálinkafőző Rézüst
@Don Quijote: szépen megszívatták! Ahogy a nagykönyvben meg van írva. Remélem, hogy tudja ki az, és nagy pofonokat fog osztogatni neki(k)!!
kkalman
Túlzásnak tartom a hat éves eltiltást, miután bebizonyosodott az ártatlansága. Az olimpián nem vehetett részt, ez elég büntetés volt számára. Igaz, már nem ártatlan bárány, Athén, de nem is ő a leggonoszabb dopping ügyben. De ha már el akarták tiltani, egy egy-két éves eltiltás is elég lett volna, hogy legközelebb elkerülje még a táplálék kiegészítőket áruló boltokat is, és a szükséges vitaminokat, ásványi sókat a piacon szerezze be zöldség és gyümölcs formájában.
sport50
akár hogy nézzük london már elment!!valaki érdeke volt???
Pálinkafőző Rézüst
@kkalman: @sport50: igen, tudni kell róla, hogy baloldali szimpatizáns, amit sosem titkolt túlzottan. A kis pohos vajda meg nem szereti a nagy darab embereket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.