Fontos, ugyanakkor nem sorsdöntő a törökök elleni keddi világbajnoki selejtező Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint.

"Egy selejtezősorozat tíz mérkőzésből áll, nekünk ez még csak a negyedik összecsapásunk lesz, és látva a csoportunkban az eredményeket, még több körbeverés is elképzelhető" - nyilatkozta a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatóján a szakember.

A török állami televízió helyszínen tartózkodó riportere szerint számos meghatározó futballista hiányzik majd válogatottjukból, ugyanakkor Egervári Sándor szerint egyedül Arda Turan kiesése jelenthet nagy érvágást a riválisnak.

A tréner elmondta, a szakmai stáb alapvetően elégedett volt a pénteki, észtországi mérkőzésen látottakkal: "Védekezésben nagyot léptünk előre, ez a fajta szervezettség kell majd most is. Persze a török lényegesen erősebb, mint az észt csapat, sok kreatív futballistával rendkívül offenzív futballt játszik. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, többet kell mutatnunk, mint Észtországban."

A szövetségi kapitány hozzátette: a török válogatott még Budapesten is esélyesebb, de a három pont megszerzése a cél, ehhez pedig okos, taktikus, érett futballra lesz szükség.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Egy spanyol vagy portugál edző ilyet mondana, másnap már szart lapátolna valami marha-telepen.
dolfika
@leszúrt rittberger: Minden szavaddal egyetértek.Magyarország következmények országa. A magyar futball egy lyukas garast sem ér, egy forintot sem érdemes invesztálni bele. Még a korosztályos megmérettetések úgy ahogy mennek, de alig hogy megérzik a pénz szagát már teljesítmény nincs mögötte.Sajnos ma nincs magyar foci,mert ha lenne a lelátókon vennénk észre először.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.