Egervári Sándor, a magyar szövetségi kapitány nem így képzelte el a norvégok elleni mérkőzést. A magyar nemzeti együttes az északi csapat ellen zárta le a 2012-es évet, és titkon azért szebb búcsúban reménykedtünk, hiszen a megfiatalított norvég csapat ellen lett volna keresnivalónk. A találkozót azonban szinte komoly helyzet nélkül "hozta le" a válogatott, és kissé álmatag, rossz játék miatt két gólt is kaptunk, így vereséggel búcsúztak Dzsudzsákék. A találkozó után Egervári Sándor szövetségi kapitány elmondta, jobb játékot várt volna a csapattól.

Forrás: sport.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Bután,így is lehet mondani,de én azt mondanám,évek óta sz@r a magyar foci és nem az öszödi beszéd miatt!
silber13
Mert nincs szemetek! Hát nem lássátok? Ez már az atamánunk elképzelése szerinti " Nemzeti Világverő Tizenegy!", Nem csak nagy játékosok, de nagy az ő " ferpláj szellemiségük is", mert ezzel a játékkal jelezték mindenkinek, hogy ők nem akarnak egyből világverni, a világverést tegnap elnapolták, legyen az ellenfélnek elég ideje felkészülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.