Az új nemzeti stadion bekerülési költsége a jelenlegi számítások alapján 60 és 80 milliárd forint között lesz, s 2016 végére, 2017 elejére készülhet el - mondta Vígh László, a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgatója. A multifunkcionális arénára azért van szükség, mert az országnak nincs nemzeti stadionja, illetve a jelenlegi nem méltó a magyar sport helyzetéhez - mondta Vígh László, a kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos a Magyar Labdarúgás Fórumán. Mindemellett le is vagyunk maradva, szomszédaink, Románia, Lengyelország, Ausztria sokkal jobban állnak a létesítmények tekintetében, illetve azért is szükség van erre a stadionra, mert meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy akár 50-60 ezer ember is megnézhesse például a válogatott mérkőzéseit - tette hozzá Vígh.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiga0771
Nekikezdenek, jövőre leállítják...
gabrella
Remélem a következő kormány nem ezt tartja a legfontosabb kérdésnek!?
tűzróka1939
van itt pénz kérem !!! 50 milliárd puskás akadémia 70-80 milliárd népstadion 11,5- ...? milliárd debrecen ! ez a kezdő becsűlt összeg . de mint tudjuk mindíg meg hízik a vége felé közeledve . váratlan kiadások címszó alatt . nyereséget csak akkor tud terhelni ha 50-60ezer férőhelyes . ja kérem a férőhely hozza a pénzt nem a néző !! na ezt eddig nem is tudtam . nem lenne jobb helyen ez a pénz pl. egészségügy,oktatás ?
adsl70
Nem is gondoltuk ugye van még tartalék a rendszerben .. :) mi nem is tudjuk micsoda nemzetgazdasági felpörgés lesz egy ilyen stadion.. új állások és munkahelyek születnek.
sóher
Nagyon fontos! munkahelyet kellene az embereknek,lakást épiteni nem az Orbán kénye szerint költeni a pénzt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.