A magyar bajnokság óta 38 edzésből 32-t hagyott ki igazolatlanul.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Hagyni kellene ezt az embert!Ha vannak feltételek amit az olimpiai kiküldetéshez teljesíteni kell akkor csak azt kellene nézni hogy ez az ember teljesítette-e a feltételeket vagy nem, és ennek figyelembevételével kellene dönteni az indításáról az olimpián.Erőltetni egy egyéniséget, egy világbajnokot nem érdemes és nem is szabad.Hadd döntse már el egyedül hogy mit akar. Indulni, vagy maradni?
Pusztai
be vannak xarva, nem lesz 1-2 érem, kevesebb pénz, ...
CsipkeRózsa
Az is lehet, hogy most megint titokban vesz részt edzéseken:

"NEM TUDJUK, MIT CSINÁLT AZ ELMÚLT EGY ÉVBEN, DE MOST MÁR NEM TEKINTHETJÜK KACSÁNAK AZT A TEGNAP DÉLUTÁN AZ AUSZTRÁLIAI BRISBANE-BŐL A CÍMÜNKRE ÉRKEZETT E-MAILT, AMELYNEK FELADÓJA AZT KÖZÖLTE SZERKESZTŐSÉGÜNKKEL, HOGY TAVALY SZEPTEMBERBEN ÉS OKTÓBERBEN MILÁK NÁLUK EDZETT, A ST PETERS WESTERN SWIM CLUB RENDSZERÉBEN, A LEGMENŐBB AUSZTRÁL EDZŐ, DEAN BOXALL KEZE ALATT."

index.hu/sport/uszas/2024/04/09/milak-kristof-hosszu-katinka-ob-uszas-duna-arena-ausztralia-brisbane/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.