Az Európa Liga első selejtezőkörében negatív meglepetés történt: a montenegrói hetedik helyezett Podgorica kiejtette a Videotont.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
Na oszt ennek a balfasz magyar focinak építsünk stadionokat ! ? Kb 180 milliárd megy el rá . Jobb helyen lenne az egészségügyben .
Dr. Felipe
A milliárdokkal kistafírungolt, "sztár" játékosokkal teletűzdelt magyar profi sztárcsapat a fideSSoton kikapott a montenegrói libalegelőn egy falusi csapattól és kiesett az EL selejtező első fordulójában.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.
dömdödöm
@Dr. Felipe: de fogadni mernék ha találomra összeszedek 11 sportos kinézetű fiatalt az utcáról és kizavarom őket a pályára azok kihúznak legalább egy döntetlent :-((((((((((((((
dömdödöm
még akkor is ha nem csinálnak mást mint elrúgdossák a labdát a picsába :-(
dömdödöm
a válogatottal is ez a nagy hiba ,nem rúgdossák el a labdát a francba ,körülményeskednek hátul .Tömérdek mennyiségú gólt kaptunk ilyen hiba miatt :-((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.