Felavatták a tragikus körülmények között 2008-ban elhunyt Kolonics György olimpiai bajnok kenus szobrát a velencei-tavi evezős és kajak-kenu pálya céltornyánál péntek délután.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
A szobor valóban szép, kár, hogy a cikkben még letakarva látjuk. Szegény Kolo halála sajnos azt igazolta, hogy a versenysport kőkemény. Még tisztán emlékszem, hogy a pekingi olimpia előtti sajtótájékoztatóról hazaérve értesültem a tragédiáról. Nagyon elszomorodtam, és azóta is fájó szívvel gondolok erre a nagyszerű emberre, aki az életét adta a sportért. A mentősök kérdezgették, hogy miféle tapaszok vannak a testén? Bizony azok un. fájdalomcsillapító tapaszok voltak, amelyek hatására nem érezte, hogy csökkenteni kellene az iramot... Mindenki vonja le a tanulságot az esetből! Kolo Neked pedig hálásak vagyunk mindazért, amit a sportbarátoknak nyújtottál, és nyugodj békében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.