Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.

Világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott

Benedek Tibor együttese fantasztikusan kezdett, a második negyed elején már 3-0-ra vezetett, de a rivális nem adta fel, a harmadik játékrészben utolérte a magyar együttest. Innentől kezdve fej-fej mellett haladtak a csapatok, de mindannyiszor a magyarok szereztek vezetést, utoljára Szivós góljával, alig több mint egy perccel a vége előtt, és ekkor Montenegró már nem tudott egyenlíteni.

Magyarország hat ezüst- és egy bronzérem mellett 1973 és 2003 után harmadik aranyát szerezte meg a vb-k történetében, és ezzel a legeredményesebb nemzetté vált az olaszokat megelőzve. A magyarok legutóbb 2007-ben állhattak dobogóra, akkor a második helyen végeztek.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Az elején nem gondoltam volna, hogy a végén nyugtató kell majd...:-))
Szép volt fiúk, végre!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@jancsik68: Tudod, most már inkább sajnállak, mint mérges lennék rád. Egy rakás szánalom lehetsz az életben is, akinek az egyetlen öröme annyi, hogy engem szid alpári módon, meg a Fideszt. Ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy gratulálok a csapatnak, azt hiszem, ezerszer magyarabb vagyok mint te. Nagyon remélem, hogy 2014 - ben a hozzád hasonló emberekre nagyon rossz világ jön majd. Aki még egy ilyen hír kapcsán is csak gyűlölködni képes, annak semmi keresnivalója ebben az országban, párttól függetlenül.
Pálinkafőző Rézüst
Szép volt! Ebbe nem tudott beleköpni a vajda!!!
jancsik68
@entero: Téged nem lehet alpári módon szidni!Te vagy egy nagy alpáriság!!Csak a nagy magyarságodba bele ne hülyülj!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.