Dzsudzsák Balázs legszívesebben elvonult volna sírni, Hajnal Tamás még serdülőben sem élt át ekkora zakót, Elek Ákos nem akar többet az Amsterdam ArenA-ban játszani, Németh Krisztián a leköszönő kapitányt sajnálja, Korcsmár Zsolt pedig ludasnak érzi magát a zakóban. Magyar reakciók a hollandiai 1-8 után. Árulkodó jelenet volt: a meccs utáni interjúkra fenntartott vegyes zónában éppen a holland-magyar góljait ismételték, és amikor Devecseri Szilárd öngólját mutatták a képernyőn, a holland újságírók hangosan röhögtek. Ebben benne volt minden, az, ahogyan a hollandok önfeledten élvezték a sikert, és az is, ahogy a magyar válogatott leégette magát az amszterdami kilencven perc során. A magyar játékosok közül elsőként Bogdán Ádám indult el a busz felé, és az egyébként mindig készséges kapus ezúttal azt mondta, nem szeretne nyilatkozni, láthatóan zaklatott lelkiállapotban volt, ami a nyolc gól után teljesen érthető. A cserék is szép sorban érkeztek, majd a pályára lépők közül elsőként Németh Krisztián volt az, aki megosztotta, milyen érzések kavarognak benne a történelmi vereség után.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@bubu1 : ez qrva jó:-))))))

Azért ez kib@szott nagy szégyen azok után hogy ily nagy becsben vannak tartva e csodás ország, de mocskos kormánya szemében a focisták!! Remélem erre is bejentik hogy ezért is az elmúltnyólcév tehet, és építeni kell még 20 stadiont a többi mellé mert megérdemlik ezek falábúak!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Nem vagyok oda a fociért, de ahogy remélem még sokan rajtam kívül, egy ilyen vereség még az olyanokat is megbotránkoztatja, akik más, sokkal érdekesebb és fontosabb feladatokkal foglalkoznak. Kell a focival ( is ) foglalkozni, kell az utánpótlás nevelés, kell a foci akadémia is. Másképpen hogy lenne újra magyar foci?Ezek a vereségek mutatnak valamit. Az nem lehet, hogy csak pénzről van szó ! A hit, akarat, tehetség és felkészültség, a fizikai és pszichés állapot, a cél világos ismerete, a győzni akarás és még van néhány fontos dolog, nélkül nincs győzelem. Valami vagy több valami ezekből hiányzik. Tehát, keresni kell az okokat, a hiányzó elemeket, addig, amíg össze nem áll a kép. Mint ahogy látjuk, csak a legjobbak jutnak el a célig.
ostor
@Yeromos: Hollandok ellen akart valami Dzudzsák 3:0-ra nyerni! Röhej!Már sokadszorra,előbb pofázás,hőbőrgés,hogy így meg úgy jól megrakjuk az ellenfelet idegenben,aztán a sok koktól és sallertockostól megy a síránkozás!Na,ehhez értenek a fidesz pénzelte mitugrászok.
hallgatag
...Aludj el szépen kisbalázs , de elötte tanulj meg focizni !!!
A kapcsolataid nem elegendöek a pályán, ott viritani kell
a tudást... szégyeld magad, ha még egyszer magadra
veszed a " nemzeti" mez-t , te falábú kölök !!!
Maszlag
Hát búj el baszd meg, oszt bőgjél, van miért.
stone
Ha a munkahelyemen rosszul teljesítek, kirúgnak. Ha a vállalkozó pancser, nem kap több megrendelést.
Ha a "focista" nem tud focizni, mert nem ért hozzá akkor mi a szankció?

Stadionok? Ide? Minek?

Itt nem a focisták égtek be, magamat szégyenlem.
Uborkakulcs
A Foci csapatjáték. A Holland meccsen láttam egy kapust, aki 90 perc ( !! ) alatt 1X tudott a labdába érni. Gyakorlatilag 99% a kapura lőtt labdáknak, a hálóban landolt. A Bogdán kapus meg repkedett mint a pillangó, de az 1% - on kívül , semmit nem láttunk tőle.Devecseri szép öngólt fejelt, ez volt a védelem teljesítményének csúcsa. Dzsuzsák , Halmai, és a többi futott, meg próbálkozott, de vagy lefutották őket, vagy elb@szták a támadásokat, eladták a labdát. A játékosok szidalmazzák az edzőket, az edzők a játékosokat. A politika az MLSZ-t, az MLSZ a többit, és így tovább. Hathatós intézkedésekről szó sem esik,csak bűnbakot keres mindenki!! Véleményem szerint, NEM lett volna szabad elfogadni Egervári Lemondását!! A selejtezők végén kellett volna azonnali hatállyal meneszteni. Devecserit a következő 5 évre kizárni a válogatott keret lehetséges tagjai közül, a Bogdán kapussal együtt. És , ha rajtam múlott volna Egervárival együtt ment volna a fenéban a nagyképű pályaedző is, aki tegnap nyilatkozott a tv.ben és a nyilatkozatából ordított a nagyképűség és a lenézés. Szerintem most kellene az , hogy a komplett MLSZ meneszt, és új társaságot, új eredményességi alapú finanszírozással az útjára indítani. Vannak Magyarországon tehetséges futbalisták,csak a példaértékű motiváltság hiányzik, ami semmiképpen nem pénzben mérthető. Illetve igen. A pénzt kell a motiváltság mögé rendelni, nem a részvételhez fixként hozzátenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.