A Magyar Labdarúgó Szövetség sportigazgatója igazat ad Szalai Ádámnak, de azért felmerült benne pár kérdés.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
azt mondja, hogy nagyport kavart fel a magyar veresèg! a multhèt òta! ès màr intèzkedtek is az uj edzo beszerzèsèrol. 18milliò Ft.
A viki 3 ève nagyport vert a magyarorszàg lassui megsemmisitèsèèrt mindenszempontbòl de ott nincs ilyen gyors intèzkedès? pedig nem 18 milliòròl van szò. hanem milliàrdokkròl.
qxy
Nem a képzés! te buta! el vannak kényeztetve.
Volt alkalmam MB 1 es " focistáknak szervírozni. Szeretem a focit de mind el verném mint a lovat! és amikor el mondtam hogy ha igazi focit akartok látni gyertek le szombaton a térre ott olyan a csapat, hogy mindenki azért megy mert " Szeret focizni! " Ez a különbség. De nem ők tehetnek erről, tudom hanem a pénz! A téren egy láda sört kapott aki győzött de aki veszített az is kapott egy ládával hogy ne sírjon.. Ez a foci uraim! nem az amikor már azért is sok ezer forint jár, ha csak a pályára lép! Még hogy külföldről edzőt? Mi van ? Nincs egy Magyar fasza gyerek sem aki ért a focihoz? Akkor szarjatok bele! mehetnek közmunkára! ! ! !
Sede
Nyilasi jobb, ha csendben marad, soha semmilyen konfrontációt nem vállal, és nagyívben kerüli az olyan munkákat, amik felelősséggel is járnak.
Jól ellubickol a pocsolyában ő is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.