Felcsút és Bicske előtt az Orbán-rezidenciához is beugrott Magyar Péter a pénteki országjárása során. Magyar Péter az országjárása keretében pénteken Hatvanpusztára, az Orbán-rezidenciához is ellátogatott. A tervezett program szerint a Tisza párt vezetője Felcsúton és Bicskén is mond majd beszédet. „Justice for Hungary, igazságot Magyarországnak”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Magyar első lépéseinek egyike egy új vagyonnyilatkozati rendszert bevezetése lenne, hogy ne csak a politikusoknak, de a családtagjaiknak is nyilvános vagyonnyilatkozatokat kelljen tenni. Vagyonosodási vizsgálatot is bevezetne húsz évre visszamenőleg."

Na pontosan ez a gondjuk az eddig büntetlenül lopkodó politikusi "elit"-nek MP felbukkanásával!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@colibri: @csak úgy...: ti meg a hülyék vagytok, akiket átbasz, mint kutyát szarni a palánkon
KisTehen
@colibri: @KisTehen: emlékeztek még, hogy mennyi faszságot ígért nektek?
KisTehen
@colibri: @csak úgy...: az megvan még, hogy már nem orbánnak kellene kormányoznia, hülyék ... hogy már meg kellett volna buknia a kormánynak ... meg helikopterrel kellett volna menekülniük ... ti agyalágyultak
KisTehen
@colibri: @csak úgy...: olyanok vagytok, mint a dedósok b+ ... ovis gyerekdalokat énekelgettek a tüntetéseken és bevesztek minden faszt
KisTehen
@colibri: @csak úgy...: hogy ner péter 24 óra alatt mindent megváltoztat és mindenkivel leszámol ...

dedósok vagytok b+

HAHAHAHAHA
KisTehen
@colibri: @csak úgy...: meg hogy 20 évre visszamenőleg elszámoltat mindenkit ... tudjátok, hogy ki fog ezek után rászavazni?

HAHAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.