Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi gáláján, amelyen többek között a FIFA-Aranylabdát és a Puskás-díjat is átadják.

A FourFourTwo.hu információja szerint a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója mellett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, míg az akadémia képviseletében Mészáros Lőrinc elnök, Jakab János felügyelőbizottsági elnök és Szöllősi György kommunikációs igazgató is ott lesz a magyar küldöttségben.

A Puskás-díjat ötödik alkalommal adják majd át, itt a Paris Saint-Germain sztárja, a svéd Zlatan Ibrahimovic, a FC Barcelona brazil csatára, Neymar, illetve Nemanja Matic, a Benfica szerb középpályása maradt versenyben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
ebben az évben utoljára megy...(igy pontosabb)
tavaszi
mindenki jobban jár ha a teremtőre bizza az itélkezést...felesleges kötelet emlegetni...nincs szükség több terrorházra ...pontosan elegendő a szavazó fülke. ...
Desischado
hol van az isten? Sehol. Remélem, nem sokáig lesz alkalma dőzsölni a mi pénzünkön! Szemét!
Halszem
@tavaszi: Akkor imádkozzunk a Teremtőhöz, hogy ha ezer évben egyszer, de tegyen igazságot és a ezt a gaz szemetet vegye magához?! MOST!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.