Internetes apróhirdetésben árulják a Stadler-stadiont, egészen jutányos áron.

Míg az országban tízmilliárd forintnál is többért épülnek vadonatúj arénák, az akasztói létesítményt klubházzal, szállodával együtt első hallásra „nevetséges" összegért, 220 millióért meg lehet szerezni – írja a Blikk.

"Sajnos kevés az érdeklődő, ezért vettünk vissza az igényeinkből. A stadionnal kapcsolatban csak parlagfű- és gyomírtást végeztetünk el, illetve riasztóberendezéssel biztosítjuk a terület védelmét, ez nem jelent többet évente 1-2 millió forintos kiadásnál." – mondta a lapnak a felszámolócég munkatársa, akik próbálják eladni a stadiont.

Eddig egy komoly érdeklődő volt, aki utánpótlásközpontot hozott volna létre, de nem köttetett üzlet.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
3600 fős településre stadiont? Ilyen hülye is csak egy volt pásztor majdan börtönviselt adócsaló lehet. Ja meg Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor. Kívánom, hogy kövesse a nagy elődöt, Stadler Józsefet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Csapat kellene már Minarik megmondta--stadion már annyi van--mint a nyű!Én jártam ott ,párszor--amortizálódhatott azóta---de ennyi pénz ,"bagó" érte.Megvenném ha pénzem lenne.
Sziszifusz
Miért nem veszi meg a kormány ? A mostanában épített stadionokhoz képest potom pénzért megszerezhető. Mennyi pénz megmaradt volna, ha építés helyett ezt vették volna meg . Kis bővítéssel még a fociakadémia is itt lehetett volna.
Jaaa... ,hogy nem olyan flancos és nem Felcsuton vagy Debrecenben van ??
perfekt
@Sziszifusz: Valóban ez nem a miniszter--szomszédjában van.És én is erre gondoltam-amire Te-hogy bizony ,utánpótlás bázisnak-is kitűnő lenne--s hogy miért is nem veszik meg--ez egy szabott ár ezt le kell perkálni--itt nincs sumák--s nyereség sem,sőt "áldozni" kell a felújítására is ---egy építkezésen--na, az- az igazi- ott lehet kombinálni kinek- mennyi!
human
3600 fős településre stadiont? Ilyen hülye is csak egy volt pásztor majdan börtönviselt adócsaló lehet. Ja meg Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor. Kívánom, hogy kövesse a nagy elődöt, Stadler Józsefet.
perfekt
@human: Ennek a juhász embernek több esze volt,mint sokaknak itt közel ,s távol .Lehet rá jelzőket aggatni,de hogy hülye, és egoista azok,nem hiszem,hogy megállnak. A pályát nem a lakosságnak ,építtette,hanem a versenysportnak,,és már akkoriban sem négyökrös fogatokkal közlekedtek az emberek--tehát elérhető helyen volt.Persze a pálya széléről könnyű kiabálni!Csupán ott hibázott--hogy a Jupiter,és az ökör történetét nem tanulmányozta--és elhitte,hogy ő is lophat--ha a nagyok megtehetik a keze szaranyból, is aranyat csinált Habzsolta az életet--és sokaknak ez ütöttek ki a biztit.
KERKA
szerintem is hülyeség volt a semmi közepén, minden infrastruktúrát nélkülöző településen egy monumentális stadiont építeni. Egyetlen sport szakosztály sincs olyan élvonalban, hogy itt érdemes lenne bármilyen mérkőzést-versenyt megtartani.
talán még egy motorcross elmenne, de hát az is hol van már???
Kamcsatka
@perfekt: Na jó, jó az Utolsó Vacsora után mégsem kellett volna az áfát visszaaigényelni.
Manapság ilyet a fideszesek közül is csak a maffia beltagja tehet meg.magyarnarancs.hu/belpol/stadler_jozsef_szabadon_korunk_hotildese-53283
perfekt
@KERKA:Érdekes-mégis játszottak mérkőzéseket--NB-I es meccseket--több mint öt éven keresztül.13.000.néző fért el igazán kellemes körülmények között--de ,hogy mennyire nem vagy képben ez ügyben, néhány adat.Nézőcsúcs--az FTC--elleni mérkőzésen 25.000.néző! Az ország legmodernebb stadionja volt akkoriban, szállóval--kiszolgáló épületekkel ,esti mérkőzésre alkalmasan--és eredeti gyeppel.A Rekortán futópályáján pedig, igen nehéz lenne motorversenyt rendezni.A többit mind eltaláltad:-))
perfekt
@Kamcsatka: Nem Stadlert védem--elkövette amit elkövetett--bűnös.Az irigyei juttatták börtönbe---de mégis épített egy nagyszerű stadiont.A politika emberemlékezettől--benne van a politikában--lásd napjainkat--ő a semmiből lett, saját tehetségéből,ügyeskedéseiből,csalásaiból. dúsgazdag ember--és gondolom nem osztotta szét a vagyonát, ezért elvették.
perfekt
@perfekt: ___helyesen---a politika emberemlékezettől-benne van a sportban:Sic.
Sziszifusz
@perfekt: Ő bűnhődött, bűnhődik és a csendestársak akik részesedtek a haszonból, lapítottak, lapítanak.
Amikor először bíróság elé került, akkor a hírek szerint ígérte, hogy közreadja a kockás füzetet amiben minden üzlete szerepelt, de erről a szándékáról később letett.
perfekt
@Sziszifusz: Nekem a kockás füzet új.Jó oka lehetett rá--hogy nem tette közzé!Most mégis mintha olvastam volna valahol,hogy haldoklik--és visszavitték a börtönbe?!
nezelodo
@human: A próféta szóljon belőled, ennyi elégtétel járna a nagyképűen lekezelt alattvalóknak.
mate03
@human: KB egy szinten vannak ami az elmeállapotukat illeti!
Nil
nem értem miért nem veszi meg az állam-olcsóbb mint újat építeni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.