A Spanyolországot és Chilét legyőző Hollandia és a Brazíliát lenullázó Mexikó közül csak egy marad talpon a világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében Fortalezában. NL -MEX 2:1 HOLLANDIA-MEXIKÓ 2-1 (0-1) Fortaleza, Estádio Governador Plácido Aderaldo Castelo. Vezette: Pedro Proenca (portugál) HOLLANDIA: Cillessen - Vlaar, De Vrij, Blind, Verhaegh (Depay 56.) - De Jong (Martins Indi 9.), Sneijder, Wijnaldum - Kuyt, Van Persie (Huntelaar 76.), Robben. Szövetségi kapitány: Louis van Gaal. MEXIKÓ: Ochoa - Rodriguez, Salcido, Marquez, Moreno (Reyes 46.), Layun - Herrera, Guardado, Aguilar - Peralta (Hernández 75.), Dos Santos (Aquino 61.). Szövetségi kapitány: Manuel Herrera. Gólszerző: Sneijder (88.), Huntelaar (94. - 11-esből), ill. Dos Santos (48.) Sárga lap: Depay (69.), ill. Márquez (92.), Guardado (94.)

Forrás: sporthirado.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@dömdödöm: Fenébe a focival! Az atv-n a Meztelenek és bolondok van! :-)
varrólány
@lópicigáspár: Nono, foci VB csak négy évenként van! :-))
Filmet bármikor nézhetsz!
lópicigáspár
@varrólány: 20 hülye rugdossa össze-vissza a labdát, a sok féleszű meg milliókat fizet, hogy élőben láthassa, a többi, meg a tv-t bámulja és bosszankodik, ha nem az általa favorizált csapat nyer! Köszönöm,ebből nem kérek inkább végignevetek egy jó filmet! :-)
varrólány
@lópicigáspár: Ajaj nem tudtam hogy ilyen ellendrukker vagy! Itthon is ez volt a tegnapi megállapítás" nem bánnám már ha vége lenne a VB-nek".-))
Hát nem én mondtam , de régen a teniszt is néztem az meg aztán nem a gyors játékról szól.
De a kapus is rugdossa a labdát néha, tehát nem 20 játékos. A jó focit meg igazán jó nézni is!.-))
lópicigáspár
@varrólány: A Volánnál kézilabdáztam anno, amíg ki nem ment a vállam, úgyhogy Churchill után: No sports! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.