Csigolyatörést szenvedett a kolumbiaiak elleni pénteki negyeddöntőben Neymar, a brazilok sztárcsatárja, így a válogatottnak a labdarúgó-világbajnokság hátralévő részében nélkülöznie kell a játékost – jelentette be a csapat orvosa, Rodrigo Lasmar.

Mint mondta, a sérülés nem annyira súlyos, hogy műteni kelljen a játékost, de Neymar néhány hétig biztosan nem léphet pályára, mert a sérült testrészt mozdulatlan állapotban kell tartani. A futballistának a harmadik ágyékcsigolyája tört el.

Neymart a pénteki meccs vége felé hordágyon kellett levinni a pályáról, miután egy kolumbiai védő hátba térdelte.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A meccsek elején "mondj nemet a rasszizmusra" transzparensekkel pózolnak a csapatok ,azután a 4. percben a fehér gyerek hátulról úgy vesén talpalta az afro afikai ellenfelét hogy a fickó hirtelen azt hitte valami oroszlántámadás érte . 5 percig feküdt élet halál között félkómában zsiráfok és zebrákat és antilopokat látott legelészni maga körül .
Amikor a bíró odalépett hogy keljen már fel azt hitte valami óriás feketerigó szállott oda ,
próbálta a kezével elhesegetni .
Aztán lepergett előtte őseinek élete ahogy 44 fokos melegben reggeltől estig dolgoznak a földeken a fehér gazdag arisztokratáknak ingyen . Say no to racism !
hirtelen azt hitte valami oroszlántámadás érte . 5 percig feküdt élet halál között félkómában zsiráfok és zebrákat és antilopokat látott legelészni maga körül .
Amikor a bíró odalépett hogy keljen már fel azt hitte valami óriás feketerigó szállott oda .
Aztán lepergett előtte őseinek élete ahogy 44 fokos melegben reggeltől estig dolgoznak a földeken a fehér gazdag arisztokratáknak ingyen . Say no to racism !
dömdödöm
bocsi bedupláztam de azért érthető :-)
Frigyes001
A foci nem csak sport üzlet a javábol.Nagyon sajnálom Neymart hogy idáig jutottak a brazilok sokat köszönhetnek neki.És miért üzlet ? a döntö résztvevöire már most tippelnek sok millio nyerni vágyo ember.Bevétel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.