A Nemzeti Sport talált egy videót, amit egy néző készített a Japán Nagydíjon. A felvételen (1:05-től) az látható, ahogy a Sutil autóját mentő pályabírók mellett és a traktor hátuljába száguld Jules Bianchi. A videó megtekintését csak erősebb idegzetűeknek ajánljuk!

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Brutális, ahogy a nehéz darus traktort arrébb lökte, ahogy becsapódott. A zöld zászlójelzést nem értem, miért volt, amikor a traktor Sutil kocsijával még a bukótérben tartózkodott. Először azt hittem, rosszul látok, hogy zöldet lengetnek, de nem. Az zöld volt. Ezzel a pályabíró is hibázott, de nem tehető felelőssé a balesetért.
Bianchinak jobbulást, a családjának kitartást és a gyógyulásba vetett hitet kívánok!
Yoda69
@lópicigáspár: Szerintem zold zaszlo volt. De akarhogy is van, ha egy munkagep benn van a palyan akkor be kellene jonnie a biztonsagi autonak, addig amig a gep ki nem megy. Hibaztak a japcsik, ez sokba fog meg fajni nekik.
Sok szerencset Bianchinak a felepuleshez. Sumi is visszajott a halal torkabol.
kkalman
@Yoda69: A biztonsági autónak akkor kell a pályára mennie, ha magán a pályán végez munkálatokat. Ha a bukótérben van, akkor nem mindig küldik be, csak ha a pályán törmelék maradt. Amit a japánok elszúrtak az a zöld zászlós jelzés. Amíg folyik a mentés, addig sárga zászló van érvényben.
Még valami. Soha nem a rendező ország pályabírói döntenek a biztonsági autó beküldéséről, vagy kihívásáról, hanem a versenyigazgató, aki hosszú évek óta Charlie Withing.
Yoda69
@kkalman: Legyen ugy.
Teny hogy a tajfun miatt eleve veszelyes volt megrendezni a futamot.
kkalman
@Yoda69: Ebben egyetértünk. Igaz, Malajziában volt már futam a monszun alatt is. Az is inkább evezős verseny volt, mint autóverseny. Sajnos a pénz megöli, ha még nem ölte meg magát a sportot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.