Ha valaki június 9-én nem Orbán Viktorra szavaz, akkor egy európai atomháború kitörését kockáztatja – ez a köztévének nevezett Fidesz-párti propagandaadó sokszínű és pártatlan üzenete a honpolgárokhoz három héttel az EP-választás előtt. Eltekintve attól, hogy hol van itt a logika (atomfegyverek bevetéséről a legelvakultabb békeharcosok szerint is egyedül Putyin ábrándozik; még ha elfogadnánk is azt az egyébként hamis állítást, hogy a nyugati országok provokációjának hatására nyúlna a piros gombhoz, hol függ ez – mármint a provokációs hajlam - attól, hogy mi lesz a szavazás kimenetele Magyarországon?), és zárójelbe téve egy pillanatra az elmúlt 14 év menthetetlen és megmagyarázhatatlan köztájékoztatási gyakorlatát, mégiscsak adódik a kérdés: mégis hogy képzelik? Adóból finanszírozva, közfeladatot ellátva, közjavakat – a székháztól a frekvenciáig – használva párthazugságot terjeszteni?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Ocsmány Vigyorra több mint 25 éve nem lehet szavazni!

A geczi soha senkit nem vert meg választáson mert csak listán jutott a Parlamentbe, egyénileg 2x bukott ezért nem indítják egyéniben. PONT.
.:
Ő tartja a politikusi bukási világcsúcsot - 6x bukott, második után visszavonulnak, - és ő tartja két kategóriában is a hazudozás világcsúcsát, az 5 perc alatti hazugság számok, - ez 7 dba,- valamint az egy órás beszédben foylamatosan hazudos kategóriában. Nem semmi!
...Be is vallotta hazudós: " ne azt nézzék mit mondtam, hanem amit cselekszem!"
Az egész politikai pályafutása hazudozásra és lopásra épül.
...Van még egy országos csúcsa: egyetlen a magyar történelemben aki szegényen lépett a politikába 20 év alatt hatalmas vagyona lett, 30 év alatt meg sikerült neki a családját és magát az ország leggazdagabbjává lopni..
Pusztai
Egyébként megdöbbenek amikor vezető médiások, politikusok arról beszélnek a geczire mennyien szasvaznak ...stb.
A kretén médiás - Bolgár is benne,- nem tudja: NEM LEHET RÁ SZAVAZNI!!!???
RonaGyuri
@Pusztai:
Szakmailag jogos, de valójában

egy hozzászólás eredményeként gondoltam bele

A propeller.hu egy hozzászólója írta:
„Egyébként megdöbbenek amikor vezető médiások, politikusok arról beszélnek a geczire mennyien szasvaznak ...stb. A kretén médiás - Bolgár is benne,- nem tudja: NEM LEHET RÁ SZAVAZNI!!!???”

Nos ami a dolgot illeti dejure és szakmai oldalról nézvést egyértelműen igaza van. Ebben a contextusban Orbán még érintőlegesen sem szerepel, nem hogy szavazni lehetne rá (az országgyűlésin legalább ott a neve a listájuk élén).
Azonban sajnálatos módon az is tény, hogy a választok legtöbbje – a zemeberek egyértelműn – Orbán alfeléhez való igazódás alapján szavaz! =))
Pusztai
@RonaGyuri: .. és ha szakmailag hülyeséget beszél a médiás az rendben??
Szerintem absz nincs rendben!!
Az alfélhez való igazodás is a médiacsótányok hablatyolásának eredménye.

Másik, szinte naponta hallom -Bolgártól is- az ország harmada- fele Ocsmányra szavaz.
Nem lehet, hogy ezzel is félrevezet, ugyanis képes az ember a többség után menni, de a szavazók többsége nem szavaz a fideszre, pláne a geczire nem!

Van10 millió ember, van 8 milla szavazásra jogosult és max kb 2,5 milla szavaz a fideszre.
És ezek a kretének többséget mondanak.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Pusztai
Egyébként az újságírók kihaltak.
Média csótányok hada foglalt el mindent, írni, beszélni nem tudnak, szakmailag segghülyék, matekból buktak és ezzel dicsekednek, miközben USA kutatás eredménye: aki matekhoz hülye, az alkalmatlan újságírónak, média munkásnak.
De ezek a politika seggében lévő söpredékek olyan magasan hordják az orrukat, hogy beesik az eső!
undorodom tőlük, sőt többet megismerve kiderült: emberileg is gerinctelen férgek!!
Köptem egyet!
Rájuk!
Brrrrrrrr
Béla333
Ezt a hírt meg nem engedik beküldeni, mert ugye ők nem vetemednének arra, hogy elhallgattassák a más véleményeket:

"A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért. A miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik. Elég volt!
– írja Magyar Péter az Instagramon, a kormánypárt új, háború feliratú plakátja mellett pózolva. "
24.hu/belfold/2024/05/18/magyar-peter-feljelentes-orban-viktor/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.