Az MLSZ megkapta a Hertha beleegyezését, így Dárdai Pál 2015. november 30-ig, az Eb-selejtezők végéig magyar szövetségi kapitány marad – írja a Nemzeti Sport.

„Nem fogok veszíteni ezzel a döntéssel, mert ha becsületesen dolgozunk, annak meglesz az eredménye. A Herthánál örültek is, meg nem is, ők úgy tekintik, hogy a klubnál van a főállásom. Megpróbálom megtenni azt, amit a határaim engednek, ennyit tudok ígérni. Még sokat kell tanulnom, de megpróbálom átadni, amit tudok. Az Eb-szerepléssel nem szeretnék foglalkozni. Ha eljutunk odáig, akkor majd beszélni kell, de most még nem aktuális a kérdés.” – mondta a sajtótájékoztatón Dárdai.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Most már kezdem sajnálni, ilyen vezetőséggel a háta mögött vagy inkább felette meg ilyen csapattal ...hát
Knapp75
Az hogy a fenébe van, hogy mindig külföldi kapitányt keresnek és mindig magyart találnak?
Hellcat
@Knapp75: Idehaza biztos szar a felhozatal :)
Hellcat
Nem baj, hogy marad de ahogy a focikultúrát ismerem idehaza, ha a magyarok kikapnak őrá is köpködni fognak.
Dr. Felipe
Akkor jó dagonyázás Dárdai Úr. Csak nehogy rányomja a bélyegét a németországi karrierjére, mert kár lenne ha lerombolódna az amit eddig ott felépített.
A magyar foci nem ér annyit.
perfekt
Aki a Bundesligában, ennyi mérkőzést játszott (286),és 61 szeres válogatott volt--azt tisztelni kell.De---megjegyzem: ez sem jelenti azt,hogy edzőnek is jó lesz majd.A Németek,igazán csak rájuk jellemző precizitással,végrehajtják,a sporttal kapcsolatos,gyermekkortól tervezett koncepcióikat.Dárdai most ott kezdte edzői pályafutását,ahol kell---gyerekeknél.Azzal--hogy elvállalta,a kapitányi állást--csak nyerhet.Azt hiszem, most mással is bejutna a csapat az EB-re--még akkor is ha,csapatunk--egy nagy nulla---sok millió forint-a befektetés.Megéri? nekik bizonyára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.