A Magyar Úszó Szövetség elnöke nem fogadja el Kiss László lemondását, kiállt a 75 éves szövetségi kapitány mellett Sós Csaba, Turi György és az úszólegenda Hargitay András is. A Nemzeti Sport megszólaltatta Egerszegi Krisztinát is, aki nem akarta elhinni, hogy Kiss László lemondott. Gyárfás Tamás az M4 Sportnak adott telefonos interjújában kijelentette, nem fogadja el Kiss László lemondását. Hozzátette: abban egyezett meg a szakemberrel, hogy hétfőn ismét beszélnek a lemondásáról. Az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina először nem akarta elhinni, hogy korábbi edzője, Kiss László lemondott a magyar úszóválogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

Forrás: jochapress.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Kiss László felülmúhatatlan érdemeket szerszhetne míg a magyar úszósportnak. Sajnos beekerült a darálőba, mit sem értve a szponzorok és a vlágelső úszónk - sprtága infrastukturájának szintre emelését akaró - vitáinak pengeváltásáből.,, Sajnos, megjósolhatő a bürokrácoa és pénz győzelme.
Bercifiu
Ki kell nevezni vagy R Bencét, vagy CS Nándort. Lesz dohány, s nyugalom 2018 - ig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.