A magyar labdarúgó-válogatott a portugálok elleni szerdai csoportmérkőzés eredményétől függetlenül bejutott a legjobb 16 közé a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

A németek elintézték: Magyarország biztosan nyolcaddöntős az Eb-n!

Ez azzal vált biztossá, hogy kedden a C csoportban a világbajnok német csapat 1-0-ra legyőzte az északíreket, így a szigetországi gárda három ponttal zárt harmadikként a csoportban. Mivel az A jelű kvartettben az albánok is három ponttal szerezték meg a harmadik helyet, Bernd Storck együttese már mindenképpen bekerül a négy legjobb továbbjutó harmadik közé.

A magyar válogatott négy pontjával jelenleg vezeti az F csoportot, amelyben elsőként, másodikként vagy harmadikként végezhet. Utolsó csoportmérkőzését szerdán Lyonban 18 órától a portugálokkal.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mert nekünk mindig " más " intézi el...
Az Islandiak is inkább rugtak egy öngólt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Na jól van, a 08:27-est @huKKK helyett magamnak címeztem...
Pártom és kormányom nevében elnézést kérek, és megszaggatom valakinek a ruháját!
Bringás
Ha kinn lesz Orbán Viktor is és személyesen buzdítja a csapatot, lehetséges a nyerés! Történelmi pillanatok kiváltója a Miniszterelnök Úr!
Nil
Én nem értem: egy győzelem és egy döntetlen hogy lehet négy pont. Mi köze egy másik csoportnak a mi csoportunkhoz?
Bunda bunda hátán.
Nagy pénzek foroghatnak a háttérben- zsebből zsebbe
namihami
Na Fidesz-vezetők. Ettől a pillanattól le lehet szállni a Merkelről. Lassan minden, ami pozitívum csak van kishazánkban, az a németeknek köszönhető.
Bringás
@Bringás: És itt van! Majdnem megvertük a Portugálokat! Ezt nem csak a kiváló csapatnak köszönhetjük, hanem a Miniszterelnök Úr személyes buzdításának is!
Hajrá Magyarország, hajrá Orbán Viktor!
namihami
@Bringás: MAJDNEM!!
Csak két szerencsésen pattant (ellenfélről) gól kellett hozzá. A Lufifej-Pókhas személyes jelenléte megtette hatását. A Geráé viszont tényleg szép volt, ami igaz az igaz.
Ha a döntőig ott marad, lehet, hogy nem mi nyerjük, de legalább nem itthon rontja a levegőt. És már ez is több. mintha megnyernénk az EB-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.