21 hónapos szabadságvesztésre ítélték szerdán Lionel Messit adócsalásért – közölték spanyol nyelvű híradások. Az ítélet még nem jogerős, Messi fellebbezhet a legfelsőbb bíróságon.

Messi apjára, Jorge Messire szintén börtönbüntetést szabtak ki – írja a BBC. 2 millió eurós bírságot is kiszabtak az argentin futballistára.

A vád szerint a spanyol állam 4,1 millió euró adóbevételtől esett el 2007 és 2009 között a Messik ténykedése miatt.

A perben a Barcelona argentin futballistája azt vallotta, hogy semmit sem tudott saját pénzügyeiről, az ügyészek ugyanakkor rámutattak, hogy a pénz olyan adóparadicsomokban pihent, mint Belize és Uruguay.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha,... Hat ezert akkora peldakepe Messi orbannak... Mert Messi tudja, hova kell kimenteni a penzt...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@koszpeko: Neked meg semmi, ha nem tájékozódsz több oldalról, mielőtt beszállsz a vitába..
Valószínű, hogy a hírnek van némi valóságalapja, ha annyiféle média foglalkozik a témával a történéstől kezdve napjainkig.
S ha hiszed, ha nem, annak idején többoldalas nyomtatott dokumentum forgott asztal alatt kézen közön, hogy Gyurcsány milyen jó üzletet kötött a "Magyar Állam" nevében az Indonézekkel. Ha jól emlékszem, akkoriban nem fideszes kormányzat volt, hogy kétségbe vonja Gyurcsányék jó hírnévhez való jogát.
koszpeko
@Eriksson: Mivel kiderült megint Gyurcsány Ferencről a hamis vád így nincs miről beszélgetni.
Ugyanis,ha nem csak a vád lenne hanem bizonyíték is volna szerinted a narancsködös banda mit művelne?
Biztos nem hallgatnának róla.
Eriksson
@koszpeko: Ez több mint tíz éves ügy. Akkor te vagy nem éltél akkor, vagy nagyon feledékeny vagy, vagy egyszerűen vak, akinek felesleges szemüveget adni.
További szép estét.
karma1
@koszpeko: Hagyd mar a fenebe... A futyiszeseket kizarolag a tenyek es a valos szamok zavarjak, oszt jonapot. Meggyozni oket Gyurcsany artatlansagarol annyi, mint liliomot varazsolni Lucifer kezebe...
Strong
Várjuk meg a másodfokot...
Talán megváltozik az ítélet...
nemfideszes
@Eriksson: Te szerencsétlen! Az Index mióta szélsőbal?
Gratulálok, neked viszont sikerült egy szélsőjobboldali blogot belinkelned. Amely szóról szóra megegyezik az összes szélsőjobboldali portálon megjelenő cikkel, mely ebben a témában megjelent. Persze a forrás sehol sincs feltüntetve... mint ahogy itt is csak annyi szerepel, hogy a "cikket szerző nélkül találtam"... már önmagában ez is hiteltelenné teszi az egészet.
A legkomolyabb és egyben a legröhejesebb "bizonyíték" a cikkben összehordott marhaságokra pedig így hangzik:
"De nem Gyurcsány Ferencet üdvözli a szöveg, hanem feleségét Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire, hiszen itt a Dobrev- családot ismerik igazán"
Az persze ne zavarjon fideszbirka, hogy a csutit és a feleségét is pont ilyen képpel és felirattal üdvözölték, amikor év elején kint jártak.
www.google.hu/search?q=indon%C3%A9zia+orb%C3%A1n+festm%C3%A9ny&safe=active&espv=2&biw=1664&bih=778&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjB8MPEyeHNAhXHCBoKHftuBd0QsAQIGQ#imgrc=sHqzR7zvA1i9iM%3A
Estére pedig egy kis olvasgatni való:
www.serfozoistvan.hu/szemtolszembe/orban-vagyona/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.