Az úszókapitány, Hargitay András világrekordjánál jobbat úszott, 42 év elég volt ehhez. Összemértük az előző, megdönthetetlennek gondolt csúccsal. Az értékrendjében a vb-arany ugyanott van, ahol az olimpiai.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert ez a ketkedo hangnem? Miert nem az orom? Majdnem 9 masodpercet ravert Egerke 1992-es barcelonai eredmenyere...

Naja, hol van ebben az eredmenyben gyarfas, kiss, szecsi, hargitay keze?
Magyar tulajdonsag (ezzel sohasem talalkoztam sehol mashol a vilagon!): elkezdjuk szepen megfurni Katinka nimbuszat - ha mi nem mehetunk fel meg a kozelebe sem, sem szakmailag , sem emberileg , akkor lehuzzuk ot a magunk jo alacsony, pocsolyas szintjere...

Pedig ez mar nem fog menni,... Katinkanak sikerult kitornie a magyar sztereotipiakbol, majd meglatjuk, hogy tudjak ezt megemeszteni a hatorszagban...
Tanulhatnatok Tole,... Van ra ket hetetek...
RonaGyuri
Inkább arról beszéljünk, hogy bár a tetű Gyárfás (az eredményhírdetés alatt fapofával ült az örömködő többiek között) és az ő Laci-bácsija jobban tudja mi kell, de Katinkáéknak lett igaza, s mégis sikerült!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.