Szövetségi kapitányt keres a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Bár Bernd Storcktól még nem köszöntek el, már elkezdődtek az egyeztetések a szóba jöhető jelöltekkel.

Népszava: Kapitányt keres az MLSZ

Bernd Storck (Fotó: Illyés Tibor/MTI)

A Népszava úgy tudja, László Csabával is egyeztetett a szövetség. A lap megkereste a szakembert, aki annyit mondott, nem szeretne a dolgok elé menni. László Csaba az elmúlt szezonban a szlovák élvonalban, Dunaszerdahelyen dolgozott, helyét Marco Rossi, a Honvéddal bajnoki címet szerzett olasz tréner vette át.

Storcknak a héten az MLSZ elnöksége előtt kell beszámolnia az Andorra ellen múlt pénteken 1-0-ra elveszített világbajnoki selejtezőről. A lap úgy értesült, hogy korábbi válogatott labdarúgók a mai nap során közleményt adnak ki, amelyben követelik a német szakvezető távozását.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kapitányt? Nem kéne előbb inkább focizni tudó JÁTÉKOSOKAT? Vagy próbálkozzunk mindjárt tizenegy+tartalékok szövetségi kapitánnyal? Mert lehetséges, hogy azok jobbak lennének, mint a jelenleg hozzáférhető magyar keret. De rosszabb biztos, hogy nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Gyerekek a muszkák miatt kell ennek a marhának foci meg vasút, de ő maga is úgy szarja le az egészet ahogy van.
Ez a bugris putyin zsebében van és ezért tudják a muszkák az egész országot szívatni. Nagy tételben fogadnák, hogy orbán első perctől a taccsvonalról csak óbégázik. A muszkák meg a hasukat fogják a röhögéstől amit ez a balfék csinál velünk. Szarkupac vezeti az országunkat de csak papíron. Amibe belefognak az mind csütörtököt mond. Leginkább a Paksra nézve igen kiválóak a kilátásaink.
Muki István ószeres
Az éjjel sajnos nem ért véget , következő áldozat távozzál szépen :-)
Muki István ószeres
Én vállalom ingyen , összeszedek a belvárosból 11 sportos alkatu
fiatal fickót ,( nem ilyen 2 métereseket mert őket fű magasságában megmalmozzák ) megigérem nekik hazavihetik a szerelést és kapnak kaját piát dögivel ,
majd újrajátszuk az Andorra meccset . Egy x et tuti kihúznak és nem került szinte semmibe .
Csókolom !
Sámannus
Gyerekkoromban szódavíz volt a dopping!
a helység kalapácsa
Kapitányt keres az MLSZ?

A javaslatom:

www.mozimaniaapp.hu/wp-content/uploads/2015/08/20577313811_2d37b4de6f_c.jpg

Szerintem egy próbát megér.
Úgyis a legalján vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.