Kiválóan szerepelnek a magyar versenyzők a plovdivi kajak-kenu EB-n.

Bodonyi Dóra a K-1 1000 méteren – az első döntőben – végzett az első helyen, a Hajmási Réka, Farkasdi Ramóna duó pedig a K-2-es 1000 méteres versenyben szerzett aranyérmet.

Ugyancsak első lett a Lucz Dóra, Medveczky Erika, Takács Tamara és Vad Ninetta alkotta női kajaknégyes, amely az 500 méteres döntőt nyerte meg.

Aranyérmes lett a Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső kettős a C-2 500 méteren, illetve a férfi kajaknégyes is 500 méteren. Ebben a négyesben Nádas Bence, Tótka Sándor, Molnár Péter és Mozgi Milán szállt vízre. – írja a hvg.hu.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Pálinkafőző Rézüst: Mostoha sportág...Még a hatalmas állami támogatások nélkül is képesek a ragyogó eredményeket szállítani! Keményen edzenek,- ez a megoldása,- hozzá értő edzőkkel! S hát a versenypálya is Szegeden van ugye... Halmozottan hátrányos helyzetben REMEKÜL teszik a dolgukat! Hajrá magyarok!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Cicamama55: de sokkal jobbak a fűtött füves focistadionok... :((((
Cicamama55
@Pálinkafőző Rézüst: Maximálisan igazad van, de ne haragudj ez nagyon nem "teccik"!!! :))))
Pálinkafőző Rézüst
@Cicamama55: én meg rühellem, mivel magam is lapátoltam úgy negyvennéhány éve... :))
Cicamama55
@Pálinkafőző Rézüst: Te sem lábat lógatva élted az életedet...Az biztos, hogy minden, az egész életét keményen ledolgozó kisembernek, roppant érzékeny pontjai ezek a tékozlások, amik itt folynak...Mert, legyenek fejlesztések, újuljon meg a világ, én személy szerint nyitott voltam és vagyok az új dolgokra! Na de nem ezt látjuk! "Papával már szavunk járása lett, hogy ezért dolgoztunk annyit, hogy mire majd az egészségügyre, kórházra szorulnánk, fizetni kell érte?! Mit vétett a mi nemzedékünk, hogy amikor fiatal korunktól kezdve a belünket kellett kidolgozni, s amire megöregedünk, nem lehet nyugalmunk majd ebben az elnéptelenedő, pazarló, gyűlölködő országban..."Anyám én nem ilyen lovat akartam!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.