A Tállai Andráshoz köthető mezőkövesdi focicsapatnál magasabb az átlagfizetés, mint felcsúti Puskás Akadémia FC-nél - szúrta ki az mfor.hu. Elárulták, honnan érkezik a szép summa. Egy nap késéssel az egykori NAV-elnökhöz köthető focicsapatot működtető gazdasági társaság is közzétette a tavalyi éves beszámolóját. Az árbevételt a korábbi 501 millió forintról 845-re sikerült növelni, a felcsútiakkal ellentétben Tállaiék azonban nem titkolják, miből is jön össze ez a szép summa - olvasható a portálon.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
No nem csak színvonal hiányzik mögüle

Azért lenne egy-két megjegyzésem a nagyszerű fejlődésről szóló beszámolóhoz

A derék napi.hu számol be „Elképesztő fizetések Tállai csapatánál - itt a titok” a az mfor.hu cikkében feltártakról: „Sok mindenre gondoltunk volna, de arra még álmainkban sem, hogy a Tállai Andráshoz köthető mezőkövesdi focicsapatnál magasabb az átlagfizetés, mint a legNERebb gárdánál Felcsúton.”
Nos túl azon az evidencián, hogy (tudom ma már egyszer idéztem) a híres Puskás mondat nem reflexív, azaz a kis pénz kis foci –ból nem következik, hogy a kis fociért csak kis pénz jár. Bocs, de most nem filozófiai értekezést írok (nem is szokásom) így nem a nagy pénzből következik-e a nagy foci kérdéseiről elmélkedem, bár a nagy pénz az azért felmerül.
Pontosabban csak két apróságnak tűnő szempontot/meglátást említek:
Egyfelől; csak kérdem, hogy most, hogy Tállai-t menesztették a NAV éléről, biztos, hogy olyan nagy marad a csapata reklám-értéke?
Másfelől; ezzel a több mint 21%-os növekedéssel (na jó nálam, s az elemi számtant ismerőknél, a „az átlagfizetés 932 ezer forintról 1,131 millió forintra emelkedett,” ennyi ) kapcsolatban akadnak fenntartásaim. Lásd Leisztinger Tamás minapi nyilatkozatát arról, hogy „hogyan próbálnak ügynökök játékosokat rásózni, illetve a 10 ezer eurós fizetésük nagy részét hogyan osztják vissza a focisták az edzőnek, a sportigazgatónak vagy a menedzsernek.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.