Michael Schumacher 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedett, azóta szinte semmit nem tudni róla.

Francia lap: új információkat szivárogtatott ki Michael Schumacher állapotáról egy közeli rokon
Fotó: Youtube

A Blikk vette észre a francia Paris Match magazin cikkét, amelyben egy állítólagos rokon, aki rendszeresen látogatja Michael Schumachert, ezt mondta a hétszeres világbajnok pilóta állapotáról:

Amikor kerekesszékbe ültetik, a tó és a hegyek nyújtotta csodálatos panoráma láttán Michael gyakran elsírja magát. Ezek nagyon értékes pillanatok

- mondta a lapnak a meg nem nevezett közeli rokon, aki állítólag rendszeresen látogatja Schumachert a család svájci birtokán, a Genfi-tónál.

Annyi biztos, az F1-es ikont a glandi birtokon kezelik, napi szinten foglalkoznak vele gyógytornászok, fizioterapeuták, orvosok és szakemberek.

Nem kizárt, hogy ezt az értesülést is cáfolja majd a család, vagy Schumi menedzsere, mint ahogy eddig is tették szinte az összes kiszivárogtatott hírrel kapcsolatban.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Azért ilyenkor elgondolkodik az ember az ilyen hülyeségeken, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel és hasonlók.. Ritka szomorú történet
Desischado
Azért a család igazán mondhatna legalább annyit, hogy hogy van. Sokan szeretik Schumit, joguk lenne annyit tudni, hogy hogy van. Nem értem, mire fel titkolóznak ennyire. A legjobbakat kívánom Schuminak.
Yoda69
@Desischado: Nem akarjak hogy sajtotema legyen. Szerintem ennyi.
Gauntlet
Isten bocsássa meg, de én úgy képzeltem el, hogy súlyosan ágyhoz kötött. :(
Gauntlet
@SystemError: hát én se szerettem amikor kitolta Hakkinent a ringről, de rendes ember: jótékonykodott is, és családi ügyei se voltak, nem ivott, nem drogozott, nem lopott.
Desischado
@Yoda69: Ez nem a sajtótéma kategória. Annyit közölhetnének, hogy hogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.