Az orosz Ivan Uhovot doppingolás miatt büntette meg a nemzetközi Sportdöntőbíróság. A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ítélete szerint a 32 éves atlétának a 2012-es londoni olimpián szerzett aranyától kell búcsút vennie a doppingellenes szabályok megsértése miatt. Az orosz sportolót továbbá négy évre eltiltották a versenyzéstől, valamint az összes 2012. július 16. és 2015. december 31. között elért eredményét törlik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez így bugyuta sumákolás,

sőt – eddig az EUSP-osok által művelt – szerecsen mosdatás

Okkal és joggal rájár a rúd a derék szovj… bocsika most oroszt kell mondani „sportolókra”. A hogy egy hozzászóló fogalmazott a derék NDK-sok is csettintenének attól az állami dopping-rendszertől, amit megvalósítottak. Amit még tetéznek is a Putyin-i arrogáns pofátlansággal is. Hogy mást ne említsek a WADA-t nem engedik be a szükséges helyekre, illetve sportolókat dugdosnak zárt övezetnek kikiáltott területeken!
A derék index.hu sport rovata most beszámol egy több éve húzódó dopping botrány fejleményéről: „A nemzetközi Sportdöntőbíróság az orosz Ivan Uhovtól doppingolás miatt a 2012-es londoni olimpián szerzett aranyát vette el”.
A derék portál hangsúlyozottan arra koncentrál és ezzel azt a látszatot kelti, hogy ez az ok: egy lausanne-i atlétikai viadalon az Athletissima 2008-on részegen próbált részt venni! =))
RonaGyuri
mivel a derék cenzorunk a Zalaegerszegi uszodás beküldésemet törölte így itt jegyzem meg. Magyarország egyre jobban teljesít, hisz nyócéve még Kósa elvtárs csak 20%-os nicknevet kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.