Atlétáik vb-részvétele több mint kérdéses.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még jó hogy Őfenesége csak az EPP-vel és nem a FIFA-val szórakozik

Az IAAF contra oroszok huzakodásban az hír, hogy a szövetség olyan mint Moszkva, nem hisz a könnyeknek

A hírek szerint „A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fenntartja orosz tagszervezetének (VFLA) eltiltását, így sportolóik továbbra sem indulhatnak a szövetség rendezte eseményeken.”. Mint ismert az IAAF elunta azt, amit sok más szövetség még elkapott esetenként pepecsel és államilag irányított ás működtetett doppingolás miatt fordított egyet a dolgon és csak külön engedéllyel versenyezhetnek az oroszok.
A téma kapcsán meg kell jegyezzem, hogy az oroszok ezt persze nem csak az atlétikában művelik – ismertek a történetek a zárt katonai övezetekben felkészülő versenyzőkről -, ahogy csak a tájékozatlan naivaknak nem gyanúsak az állampolgárság specifikus sport-tehetség megnyilvánulásai.
A módszer pedig, ahogy a már többször lebukott és sokszor változást ígérő oroszok hablatyolnak a témában az egy az egyben konform Orbánék EPP-s kommunikációjával! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.