Előre nem látható okok miatt van szükség még több állami pénzre az építkezéshez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ezt még én sem láttam előre

A nyolcezer fős szegedi futballstadion ára négy milliárddal megdrágult

A stadiont Market Építő Zrt., a futballhoz és Orbán Viktorhoz elég közel álló Garancsi István cége építi, természetesen állami pénzből. Az arénaépítést a Szeged-Csanádi Egyházmegye vezetője, Kiss-Rigó László püspök is szorgalmazta, gyakorlatilag ez az ő projektje.
Most előadták, pontosabban igazából nem adták elő, hogy „A drágulást okát nem nevezték meg, de azt megjegyezték, hogy olyan dolgok történtek, amelyet a kellő gondossággal eljáró ajánlatkérő nem láthatott előre”.
Nos a dolog úgy áll, hogy kicsiny hazánkban nem kockáztat sokat az, aki a kormányzati beruházások kapcsán jelentős áremelkedéseket prognosztizál.
Azonban itt van egy momentum, amit még én sem gondútam volna: „a sportközpontban szálloda, mellette pedig három másik fűthető edzőpálya, de lesz benne egy kápolna is, ahol valószínűleg a hívő játékosok is imádkozhatnak majd a sportsikerekért”!
Na ez aztán tényleg egy briliáns ötlet.
Látod Tompika, hogy te milyen mesüge vagy, hogy ez nem neked jutott eszedbe! Legalább gagyi – például a vizes VB állványait és ócska lepleit újrahasznosíthattad volna - hüpe-t rittyenthettél volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.