Az első fekete férfi, aki valaha is Forma-1-es autót vezetett, úgy véli, hogy a háromszoros világbajnok Sir Jackie Stewart rasszista. Azt követően hozakodott elő ezzel, hogy a regnáló világbajnok, Lewis Hamilton kifejezte csalódottságát amiatt, hogy Stewart úgy vélekedett a rasszizmus problémájáról a Forma-1-ben, hogy “nem akkora gond az, mint amilyennek látszik“. Willy T Ribbs a […] A hír A fekete versenyző szerint Sir Jackie Stewart rasszista először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csak úgy...: És ha most már Kolumbus szobrát is ledöntik, attól megváltozik a történelem? Vagy ha törnek, zúznak, gyilkolnak, rabolnak?
Igen, a rasszizmust valóban jó lenne megszüntetni, de ez nem hiszem, hogy jó megoldás! De sajnos kisebb, nagyobb mértékben ma is van. Nekünk sem kell a szomszédba menni érte.
csak úgy....
@Nessy: a napokban láttam egy érdekes filmet! az I. világháborút is csak úgy tudták kirobbantani ,hogy elötte évekkel módszeresen gyülöltette meg az akkori hatalom a leendö ellenséget! a francia gyerekeket a németek ellen a németet a franciák ellen ... ,és sorolhatnám! a cigánynak,négernek nár nem is kell azon csodálkozni,hogy útálják öket,ha már a fehér sem tudja egymást elviselni! ...és közben a politika arat!
Nessy
@csak úgy...: Minden hatalomnak kell ellenség, hogy a nagy megmentő szerepében tetszeleghessen! És természetesen kell egy csoport, amely ezt az ellenségképet, és annak gyűlöletét magévá teszi! Aztán a gyűlölet, gyűlöletet szít, és a kör bezárul.
csak úgy....
@Nessy: hidd el,hogy nem minden hatalomnak, csak a hatalomra törekvöknek akik a bunkók és gondolkodásra képtelenek hátán akarnak bejutni a parlamentekbe és az elnöki székekbe! lás orbán- "migráncsok" nélkül már lassan feledésbe merülne...
sokanvagyunk
@csak úgy...: a politikában van a legnagyobb ...istázás.
DonnaOI80
Мost vettem szexi fеhéгneműt.
Акагom látni? Látogаssоn el а wеbhelyге --> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.