A magyar válogatott szövetségi kapitánya korábban a szóban forgó csapat elnöke volt, most két magyar játékost ajánlott nekik – írja a Ripost. 

 Rossi két magyar focistát nevezett meg, akik tagjai lehetnek az olasz élvonalban játszó exklubjának
Fotó: MTI/EPA/AP pool/Pavel Golovkin

La Speziában nem ismeretlen jelenlegi szövetségi kapitányunk neve, hiszen 2008-ban az akkor még negyedosztályú Spezia edzője volt – kezdi a Ripost. A csapat azóta az élvonalig jutott, jelenleg 14. a Serie A-ban játszik. Most elképzelhető, hogy magyar légiósokkal is erősít a klub, Rossit legalábbis arról kérdezték egy olasz helyi lapnak adott interjúban, hogy kiket ajánlana utódai figyelmébe Eb-szereplő válogatottunkból.

Elsőként egy komplett középső középpályást, Kalmár Zsoltot az 1995-ös korosztályból, aki Szlovákiában játszik a Dunaszerdahelyben. A második pedig olyasvalaki, aki már megfelelő szinten szerepel, Törökországban a Fenerbahcénél: ő Szalai Attila, 1998-as ballábas belső védő

- vágta rá Rossi.

Kalmár sajnálatos sérülése miatt lemarad a nyári Európa-bajnokságról is, Szalai ellenben nyáron kapós lehet: sajtóhírek szerint a Leicester City mellett az olasz Napoli és Lazio is érdeklődik iránta.

Forrás: Ripost
Fotó: MTI/EPA/AP pool/Pavel Golovkin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.