Az egykori tenisz klasszis az újabb áldozata a genderharcnak. 

Szerdán a világelső Novak Djokovics három szettben legyőzte Fucsovics Mártont a wimbledoni tenisztorna férfi egyesének negyeddöntőjében. Boris Becker a BBC televíziós szakértőjeként dolgozott a mérkőzés közben – írja az Index.hu.

Boris Beckert szexizmussal vádolják

Fotó: TOLGA AKMEN / AFP

Történt ugyanis, hogy a hatszoros Grand Slam-torna-győztes teniszező – aki korábban Djokovics edzője is volt – Fucsovics párjáról is szót ejtett. Azt találta mondani, „úgy hírlik, a magyar hölgyek a legszebbek. Nos, ezt nem tudom, de ő mindenesetre nagyon csinos.”

A közvetítésben az első számú magyar játékos kedvesét többször is megmutatták, John Inverdale kommentátor be is mondta, hogy Böszörményi Anettről van szó. 

Erre pedig elindult a lavina. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@bosziike által megosztott bejegyzés

A Women in Sport and Perception Agency (amely a sportban való egyenlőség kérdésével foglalkozik Nagy-Britanniában) azon a véleményen van, hogy Becker megjegyzése egyáltalán nem helyénvaló.

A BBC megvédte a szexizmussal vádolt Beckert, állítása szerint az 53 éves korábbi teniszező nem tett sértő megjegyzéseket.

Forrás: Index.hu  

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
szerencsétlen ember...őt is bedarálja az elmebeteg náci stílus...

Egyszerűen zsigerből hangot adott a látványnak, hogy egy különösen gyönyörű nőt lát...illetve nagyon csinos...és akkor mi van?

Legalább egészséges ember, épeszű gondolkodással...
Emmersson71
Azért azt a szemöldököt átgondolnám a hölgy helyében :)
Csibi
Ebben a szivárványos világban nem volt valami előkelő megjegyzés Boris Becker részéről Böszörményi Anettet így lecikizni! Sokkal szebb lett volna, ha odamegy Fucsovics Mártonhoz és mélyen a szemébe nézve közölte volna, tetszel nekem szépfiú!
jesz
@sgl: mert ő még normális nő volt...( cisznemű)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.