Utolsó hely az NB I-ben, gyenge futballcsapat, kevés néző, összetűzés a belga tulajdonos és az ultrák között. Az Újpest FC továbbra sem éppen a béke szigete...

Egy újabb szánalmas magyar focitörténet: az ügyvezető szidalmazása miatt pattant ki a balhé

Fotó: pixabay.com

Ráadásul most itt az újabb kínos ügy. A múlt pénteki, a Fehérvár ellen 1-0-ra megnyert bajnokin az egyik biztonsági ember szemtanúk szerint egy tizenöt év körüli drukkert megütött. 

Joggal addódik a kérdés: vajon ilyen körülmények között miképpen valósulhat meg a gárda tulajdonosa, Roderick Duchatelet azon álma, hogy családok járjanak a Szusza Ferenc stadionba?

– Nem különösebben – válaszolta a Nemzeti Sportnak arra a kérdésre a klubvezető, zavarja-e, hogy a régi, tradicionális klubcímer önkényes lecserélését követően az ultrák tiltakozásul nem járnak a hazai találkozókra. – Az sokkal jobban bánt, hogy a két kapu közötti szektorokban is kevesen vannak. Emellett annak is örülnék, ha több nő, valamint több család választaná hétvégi programnak a hazai mérkőzésünket.

Az biztos, a Vidi elleni meccsen történtek nem csinálnak kedvet a meccsre járásra, sőt, inkább elriasztják az embereket. Az nb1.hu internetes oldal nyilvánosságra hozta az egyik drukker kommentjét. Eszerint Berta Csaba ügyvezető igazgató szidalmazása miatt pattant ki a balhé.

„Sajnálom, ha a VIP-szektorban helyet foglaló szurkolókban félelmet keltettem a kommunikációmmal, ami Berta Csaba felé irányult. A biztonsági szolgálat emberei egy kivétellel korrekten viselkedtek. Az egy főt, aki a fiatal szurkoló társamnak leszakította a kapucniját, rögtön elkülönítették a többiektől” – írta a névtelenséget kérő lila-fehér szimpatizáns.

A bulvárlap kereste az újpestieket, hogy indítottak-e eljárást a klub a verekedővel szemben, felmentették-e a munkavégzés alól az ügy lezártáig. A kritikai hangvételű cikkeink miatt megsértődött, a Blikket a mérkőzésekről kitiltó egyesület kommunikációs vezetője nem kívánt nyilatkozni.

Vállai István biztonsági igazgató pedig annyit közölt, a rendőrségi eljárás lezárultával nyilatkozik majd a részlétekről.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.