Hét év után távozik az M4 Sporttól Tihany Viktor és Dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár kommunikációs igazgatójaként a jövőben a sportirányításban járulhat hozzá a magyar sportélethez.

Az M4 sportriportere lesz a sportért felelős államtitkár kommunikációs igazgatója

Fotó: Facebook

Államtitkár Úr és Schmidt Gábor Helyettes Államtitkár Úr személye garancia arra, hogy szakmailag és emberileg is kiváló kezekbe került a magyar sport, én pedig örömmel mondtam igent a meghívásra

- ígéri. 

Ezzel együtt rengeteg érzés kavarog bennem, hiszen indulása óta voltam tagja az M4 Sportnak, ahol 7 nagyon szép évet töltöttem. Mindenkinek köszönöm, aki segített ezen az úton. A tévés képernyőnek (ez is csak most tudatosul bennem, amikor leírom) 17 év után intek búcsút. Minden csatorna különleges állomása volt az életemnek: a Telin TV, a VTV Szeged, a DIGI Sport.

Az egykori újságíró úgy érzi, új korszak kezdődik most a pályafutásában, ami szimbolikusan egy emlékezetes bemutatkozó rendezvénnyel indult a Puskás Arénában.

A tájékoztatón az utat és a feladatokat kijelöltük. A csapatunk is készen áll. A többi már rajtunk múlik. Hajrá Magyar Sport!!!

Forrás: Facebook, Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
A tipikus "már akkor senki volt, mielőtt fősenki lett" ;)
csak úgy....
akinek még magyarországon nincs valami bübájos fidesz posztja az nem is létezik és nincs is...,ök csak eröforrások a fidesz atomhoz..
balos
Meg a fas.omhoz!Na de kérem,itt minden vezetői állás betöltéséhez minium sárga cédula szükséges?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.