Szoboszlai Dominik átigazolásának részleteiről adott interjút.

Szoboszlai Dominik az átigazolásáról: „Három nap alatt dőlt el”

Töviről-hegyire elmesélte, hogyan igazolta le az angol csapat. Forrás: Youtube

A Liverpoolfc.com-on olvasható beszélgetés szerint

„„Bármi is történik, hárman szoktunk dönteni, a menedzserem, az édesapám és én, egyikünk sem dönt egyedül semmiben” – mondta. „Épp nyaraltam, édesapámnak valami más dolga volt, amikor az ügynököm írt a közös WhatsApp-csoportunkba a Liverpool érdeklődéséről. Ő nem szereti azt mondani, hogy »lehetséges«, általában akkor szól, ha közel a döntés.

Aztán amikor láttam a pletykákat, posztokat, már mindennap írtam neki, hogy történt-e már valami. Tudni akartam, ő pedig azt kérte, ne aggódjak, várjak. Aztán minden fontos dolog három nap alatt történt

– mesélte.

Július első hétvégéjén gyorsultak fel az események: Szoboszlai átrepült Liverpoolba, az orvosi vizsgálatra, aláírta a szerződést, és elkezdte a költözést intézni. Vasárnap délután pedig bejelentették, hogy a Liverpool 8-as számú meze hivatalosan is az övé – írja a Telex.

Szoboszlai Dominikot július elején igazolta le a brit Liverpool 26 milliárd forintnak megfelelő pénzért, ez a csapat történetének harmadik legdrágább igazolása. Szoboszlai még csak 22 éves, de már 32-szeres magyar válogatott, felnőtt pályafutása alatt sosem játszott magyar klubcsapatban.

Forrás: Liverpool FC, Telex
Fotó: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok