A hírt Kubatov Gábor jelentette be a közösségi oldalán.

Távozik Sztanyiszlav Csercseszov
Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC – Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. MTI/Illyés Tibor

A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt

- áll a bejegyzésben.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

Forrás: Facebook, MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
"A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt" Ez igen. Kemény tökű vagy te gabi. A többi migráncs maradhat? Csak fizessetek, ez az igazi siker.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
@szegény hazám: A Csercsaszev nem mingráns . Te viszont nem az eszedről lehetsz híres...
jancsipapa
@Őrnagy: Talán már hamarabb mehetett volna . A ( egyébként már megnyert) bajnokság utolsó fordulóiban mutatott lélektelen ,és eredménytelen játék talán már előre vetített egy ilyen fiaskót .És,hát a Konferencia ligában ( ami presztízsében és anyagilag összehasonlíthatatlan a BL-lel ) a Klaksvíknál többnyire csak erősebb csapatok lesznek...
drrotf
Nagyon óvatos ez a média!Nem azt írták hogy menesztették az edzőt, hanem azt hogy az edző távozott, akit úgy is lehet érteni hogy ő döntött így, ami közel sem igaz!Minek ferdíteni az igazságon, ennyire nem hiszem hogy orosz barátok vagyunk, félünk hogy majd megsértődnek az oroszok.
balos
@sgl: Látod erre nem gondoltam,pedig ilyen vezetők mellet ez törvényszerű!Tovább megyek szerintem a kubatov volt az écesz gében és nála lehetett fogadni a 0:3ra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.