Azonban amint a munkálatok befejeződnek, visszakerül a helyére – írta meg a Telex.

Eltűnt Simon Tibor emléktáblája a Mammut elől

Fotó: Pixabay

A Mammut előtt elhelyezett Simon Tibor emléktábla hirtelen eltűnt a Lövőház utcából, ahol a 2002-ben elhunyt labdarúgó emlékére állították. A kis tábla és mellette gyakran látható virágok Simon Tiborra emlékeztek, aki 36 éves korában vesztette életét egy verekedés során.

A tragédia a Mammut bevásárlóközpont előtt történt, ahol egy születésnapi buli hevében két társaság összeverekedett.

A biztonsági személyzet is beavatkozott, és a később már az utcán folytatódó verekedés során súlyos sérüléseket szenvedett a Fradi egykori játékosa, és a kórházba szállítás után életét vesztette.

Az emléktábla eltűnésével kapcsolatban egy kerületi Facebook-csoportban többen felvetették aggodalmukat és kíváncsiságukat, hogy vajon mi történhetett vele.

A hozzászólásokra reagálva Őrsi Gergely polgármester közölte, hogy az emléktábla a Lövőház utca felújításának befejeztével visszakerül a helyére.

A Telex szerint a polgármester elmondta, hogy a kivitelezők és a Fradi-szurkolók egyeztettek, és a szurkolók jelezték, hogy egy új emléktáblát szeretnének elhelyezni a tragikusan elhunyt játékos emlékére. Simon Tibor a Ferencvárosban 338 mérkőzést játszott, és 16-szor képviselte a magyar válogatottat.

Forrás: Telex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.