A hockenheimi Racefoxx 1000km nevű állóképességi motorversenyen az életét veszített Troy Beinlich, akin két vetélytársa is áthajtott.

Újabb tragédia rázta meg az autó-motorsport szerelmeseit. A baleset a Hockenheimringen történt, ahol Troy Beinlich leesett a motorjáról, és két másik versenyző nem tudta kikerülni őt, áthajtott rajta. A 271 körös viadalt azonnal félbeszakították, de a kiérkező mentőhelikopter orvosa sem tudta megmenteni a fiatalember életét.

Újabb tragédia a versenypályán – Ezúttal egy 21 éves motoros halt szörnyet

A 21 éves Troy Beinlich nem élte túl tragikus bukását    Fotó: X/Daily Mail Online

A Daily Mail szerint a verseny szervezői egy közleményben azt írták: „Sajnos a versenyen súlyos baleset történt. A mentőszolgálat és a pálya biztonsági személyzetének minden erőfeszítése ellenére a segítség túl későn érkezett versenyzőtársunkhoz. Megdöbbentünk, és végtelenül szomorúak vagyunk, hogy a sportágunk megmutatta csúnya oldalát.” Hozzátették:

A családok és a barátok iránti tiszteletből jelenleg nem tudunk és nem is akarunk további részleteket közölni. Kérjük, értsék meg, és adjanak időt és teret a családtagoknak a gyászra. Szeretnénk kifejezni legmélyebb részvétünket a családnak és a barátoknak.

Az incidens miatt vizsgálat indult, szakértők próbálják rekonstruálni a balesetet, valamint annak okait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.